Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:48
Αρχική inet Η Apple κυκλοφορεί την έκδοση iOS 12 Beta 10 για iPhone, iPad...

Η Apple κυκλοφορεί την έκδοση iOS 12 Beta 10 για iPhone, iPad και iPod

Η Apple εξέπληξε τους προγραμματιστές σήμερα με μια νέα beta έκδοση του επερχόμενου mobile OS iOS 12 για iPhone, iPad και iPod touch συσκεύες, έκδοση 10, η οποία είναι τώρα διαθέσιμη για δοκιμές.

Apple

Λέμε ότι εξέπληξε, επειδή έχουν περάσει μόνο τρεις μέρες από τότε που η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση iOS 12 beta 9, και τώρα κυκλοφόρησε το  iOS 12 beta 10 (build number 16A5364a), στο οποίο έκαναν εγγραφή προγραμματιστές με ενεργό και πληρωμένο λογαριασμό Developer της Apple ο οποίος μπορεί να εγκαταστήσει στις καταχωρημένες συσκευές τους.

Δυστυχώς, οι σημειώσεις κυκλοφορίας δεν εμφανίζουν πληροφορίες σχετικά με κάποιο κρίσιμο σφάλμα που χρειάστηκε να διορθωθεί από την προηγούμενη έκδοση beta ή οποιοδήποτε άλλο ζήτημα που απαιτούσε μια νέα έκδοση beta τόσο σύντομα, οπότε μπορούμε μόνο να σας πούμε απλά ότι το iOS 12 beta 10 περιέχει διάφορες διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις. Μπορούμε επίσης να σας πούμε ότι η Apple κυκλοφόρησε σήμερα το macOS Server 5.7 beta 4 και την εφαρμογή Apple Configurator 2.8 beta 2.

Μόνο το iOS 12 έλαβε σήμερα μια νέα beta έκδοση, καθώς τα επερχόμενα macOS Mojave 10.14, watchOS 5 και tvOS 12 λειτουργικό σύστημα παραμένουν στο στάδιο beta 8, μια έκδοση που έχει προγραμματιστεί για τους developers την Δευτέρα. Επίσης σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε μια νέα δημόσια beta έκδοση που συνοδεύει την έκδοση iOS 12 beta 10, την οποία μπορούν όλοι να εγκαταστήσουν στις συσκευές τους.

Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τις εφαρμογές τους έναντι του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος iOS 12 της Apple για το κινητό, καλούνται να εγκαταστήσουν το beta 10 στις συσκευές τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το iOS 12 beta 8 εάν το επιθυμούν. Έχουμε ήδη εγκαταστήσει το iOS 12 beta 10 στις συσκευές δοκιμών μας και φαίνεται ότι λειτουργεί καλά αυτή τη στιγμή, αλλά θα σας ειδοποιήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.