ΑρχικήHow ToTwitter: Έρχονται τα φωνητικά μηνύματα! Πώς θα τα στέλνουμε;

Twitter: Έρχονται τα φωνητικά μηνύματα! Πώς θα τα στέλνουμε;

Το Twitter θα υποστηρίζει σύντομα φωνητικά μηνύματα τόσο στην iOS όσο και στην Android εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να στέλνετε μηνύματα ήχου στις επαφές σας. Το χαρακτηριστικό αυτό μοιάζει αρκετά με τα φωνητικά tweets που η εταιρεία κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν.

Το χαρακτηριστικό κυκλοφόρησε ήδη στην Ινδία. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο για να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία των φωνητικών μηνυμάτων στη χώρα.

Δείτε παρακάτω πώς θα μπορείτε να στείλετε φωνητικά μηνύματα στην εφαρμογή του Twitter, πηγαίνοντας στο Twitter DM και ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε το Twitter DM πατώντας το εικονίδιο “Φάκελος” στην κάτω δεξιά πλευρά της οθόνης.
  • Πατήστε πάνω σε μια επαφή ή ξεκινήστε μια νέα συνομιλία.
  • Στη συνομιλία, θα δείτε ένα “εικονίδιο φωνής”.
  • Πατήστε σε αυτό για να ξεκινήσει η εγγραφή του ηχητικού μηνύματος και κρατήστε το μέχρι να ολοκληρωθεί η εγγραφή.
  • Αφήστε το κουμπί για να σταματήσετε την εγγραφή και να στείλετε το φωνητικό Twitter DM.
Twitter φωνητικά μηνύματα

Τα φωνητικά μηνύματα του Twitter μπορούν να έχουν διάρκεια έως 140 δευτερόλεπτα. Στην iOS έκδοση θα μπορείτε να στείλετε το μήνυμα και σε άλλες επαφές κρατώντας πατημένο το “εικονίδιο φωνής” και σύροντας το προς τα πάνω. Γενικά, τα φωνητικά μηνύματα στο Twitter θα λειτουργούν παρόμοια με τα φωνητικά μηνύματα σε άλλες εφαρμογές, όπως το WhatsApp και το Instagram.

Προς το παρόν οι χρήστες στην Ινδία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τη νέα λειτουργία. Η εταιρεία κυκλοφορεί το χαρακτηριστικό σε στάδια και θα είναι διαθέσιμη τόσο σε Android όσο και σε iOS συσκευές. Σύντομα, όλοι οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα φωνητικά μηνύματα, με την προϋπόθεση ότι έχουν ενημερώσει την εφαρμογή.

Τον Ιούνιο του 2020, το Twitter ανακοίνωσε τα φωνητικά tweets, όπου ο χρήστης μπορούσε να κάνει ένα tweet ηχογραφώντας το και όχι πληκτρολογώντας το. Το Voice DM είναι μια επέκταση αυτής της δυνατότητας και θα σας επιτρέπει ουσιαστικά να στέλνετε φωνητικά tweets απευθείας στις επαφές σας.

Πηγή: Fossbytes

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS