ΑρχικήinetΤο Nearby Share της Google σας επιτρέπει να μοιράζεστε Android apps με...

Το Nearby Share της Google σας επιτρέπει να μοιράζεστε Android apps με φίλους

Η λειτουργία Nearby Share της Google στο Android είναι ένας βολικός τρόπος για να μοιράζεστε links, φωτογραφίες και πολλά άλλα με φίλους και συγγενείς. Τώρα, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από μια νέα δυνατότητα που θα σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα Android apps.

Το Nearby Share το οποίο ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα τέλη του 2020 και διατίθεται ευρέως σήμερα, θα σας επιτρέψει να μοιραστείτε apps από το Google Play με άλλους χρήστες Android. Το ωραίο είναι ότι δεν χρειάζεται σύνδεση κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi για να λειτουργήσει το Nearby Share.

Nearby Share

“Απλώς ανοίξτε το Google Play, μεταβείτε στο μενού ‘Share Apps’ στο “My Apps & Games”, επιλέξτε τις εφαρμογές που θέλετε να μοιραστείτε και αφήστε τον φίλο σας να αποδεχτεί τις εφαρμογές που του στέλνετε”, δήλωσε η Google τον Δεκέμβριο.

Το Nearby Share είναι ένας έξυπνος τρόπος για να μοιραστείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές και παιχνίδια με φίλους και συγγενείς. Αυτός ο τύπος χαρακτηριστικού βοηθάει στο να μην ανησυχείτε για το αν θα έχετε σύνδεση στο Wi-Fi. Χάρη σε αυτές τις λειτουργίες όπως η παραπάνω το Nearby Share της Google έχει μετατραπεί σε μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το AirPlay της Apple.

Σύμφωνα με το 9to5Google, το οποίο μπόρεσε να δοκιμάσει τη νέα δυνατότητα στο Nearby Share, η αποστολή εφαρμογών σε φίλους είναι «συγκλονιστικά γρήγορη» και μπορεί να είναι πιο γρήγορη από την κοινή χρήση μέσω της οικιακής σας σύνδεσης στο internet. Μόλις μοιραστείτε μια εφαρμογή με κάποιον, μπορεί να την εγκαταστήσει αμέσως χωρίς να χρειάζεται να βγει από το μενού κοινής χρήσης. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποσυνδέσετε τις συσκευές.

Είτε δεν βρίσκεστε κοντά σε Wi-Fi είτε πλησιάζετε στο όριο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, η χρήση του Nearby Share για αποστολή εφαρμογών είναι μια εξαιρετική επιλογή. Φυσικά, το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε τα apps θα πρέπει να βρίσκεται κοντά σας. Την επόμενη φορά που θα συναντηθείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας, δοκιμάστε να μοιραστείτε μια εφαρμογή ή δύο.

Πηγή πληροφοριών:

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS