ΑρχικήinetΤέξας: Το ακραίο ψύχος δημιούργησε προβλήματα στην T-Mobile

Τέξας: Το ακραίο ψύχος δημιούργησε προβλήματα στην T-Mobile

Πολλοί κάτοικοι του Τέξας και άλλων περιοχών των ΗΠΑ, αντιμετωπίζουν προβλήματα με την ασύρματη υπηρεσία δικτύου σε συσκευές T-Mobile. Το δριμύ ψύχος που έχει χτυπήσει το Τέξας και άλλα μέρη των ΗΠΑ έχει προκαλέσει προβλήματα στο δίκτυο της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, με τον Downdetector να αντιμετωπίζει περισσότερες από 1.000 αναφορές διακοπής λειτουργίας από τη 13:00 ET.

T-Mobile

Η T-Mobile αναγνώρισε το ζήτημα το απόγευμα της ίδιας μέρας. “Αντιμετωπίζουμε προβλήματα δικτύου μετά από έντονες καιρικές συνθήκες σε αρκετές περιοχές της χώρας και ειδικά σε ολόκληρο το Τέξας“, δήλωσε στο Twitter ο Ray Neville, πρόεδρος τεχνολογίας της εταιρείας. Ο Neville δεν είπε πότε ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου αναμένεται να επιλύσει τις διακοπές λειτουργίας. Η AT&T και η Verizon (μητρική εταιρεία της Engadget), φαίνεται να αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, αλλά τα ζητήματά τους δεν είναι τόσο διαδεδομένα.

Ένας εκπρόσωπος της Verizon είπε στο Engadget ότι η εταιρεία είχε μικρά προβλήματα λόγω του ψύχους που έπληξε τη χώρα. “Το δίκτυο της Verizon έχει καλή απόδοση καθώς οι χειμερινές καταιγίδες περνούν σε όλη τη χώρα με περιορισμένο αντίκτυπο στις λειτουργίες του δικτύου μας“, δήλωσε ο εκπρόσωπος. “Στη συντριπτική πλειονότητα των τοποθεσιών, έχουμε εφεδρικές γεννήτριες σε λειτουργία και είμαστε σε ετοιμότητα για ανεφοδιασμό με γεννήτριες, για να διασφαλίσουμε ότι το δίκτυό μας συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πελάτες μας.” Ορισμένα τμήματα της υποδομής των οπτικών ινών της Verizon είναι εκτός λειτουργίας, αλλά ο πάροχος λέει ότι έχει πληρώματα που εργάζονται για την επαναφορά αυτών των τμημάτων στο διαδίκτυο.

προβλήματα

Η πλειονότητα των διακοπών της T-Mobile φαίνεται να συγκεντρώνεται μέσα και γύρω από το Ώστιν, το Ντάλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο. Το Τέξας επί του παρόντος περνά έναν από τους πιο κρύους χειμώνες του εδώ και δεκαετίες, με θερμοκρασίες που είναι κάτω από το μηδέν σε κάθε μέρος της πολιτείας.

Το απροσδόκητο κρύο και το χιόνι είχαν σαν αποτέλεσμα πολλά προβλήματα στην υποδομή του κράτους, αφήνοντας σχεδόν 3 εκατομμύρια πελάτες χωρίς ρεύμα, καθώς προσπαθούν να παραμείνουν ζεστοί.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS