ΑρχικήinetΜην αγοράζετε ποτέ iPad τον Φεβρουάριο

Μην αγοράζετε ποτέ iPad τον Φεβρουάριο

Εάν θέλετε να αγοράσετε ένα iPad Pro, αυτός δεν είναι ο κατάλληλος μήνας για να το κάνετε. Περιμένουμε να κυκλοφορήσουν νέα iPad Pro τον επόμενο μήνα – δείτε τα παρακάτω γραφήματα και θα καταλάβετε τι εννοούμε.

iPad

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το πρώτο γράφημα. Αυτό αντιπροσωπεύει όλες τις κυκλοφορίες του iPad από την πρώτη που κυκλοφόρησε το 2010. Όπως μπορείτε να δείτε, τα περισσότερα iPad έχουν κυκλοφορήσει είτε τον Οκτώβριο είτε τον Μάρτιο, με τα περισσότερα να κυκλοφορούν τον Μάρτιο. Όταν μιλάμε για περισσότερα iPads, μιλάμε για μοναδικά μοντέλα (όπως iΡad, iPad Air και iΡad mini), όχι παραλλαγές μοντέλων.

iPad
Γράφημα: ZDNet/David Gewirtz

Αυτό που μας λέει αυτό το γράφημα είναι ότι τα iPad ανακοινώνονται συχνά τον Μάρτιο. Αλλά τα στοιχεία για τις ανακοινώσεις του Μαρτίου είναι ακόμη πιο συναρπαστικά σε αυτό το επόμενο γράφημα.

Παρατηρήστε ότι με την πάροδο των ετών, οι μήνες που η Apple ανακοίνωνει τα iPads τείνουν να είναι νωρίτερα μέσα στο έτος. Τα τελευταία πέντε χρόνια, υπήρχε πάντα μια κυκλοφορία τον μήνα Μάρτιο. Τα τελευταία τρία χρόνια, η Apple κυκλοφορεί iΡad και το φθινόπωρο.

Όταν το σκέφτεστε, έχει νόημα. Η Apple ανακοινώνει τα βασικά (λιγότερο δαπανηρά) μοντέλα τον Οκτώβριο, έγκαιρα πριν την εποχή των γιορτών. Η Apple ανακοινώνει τα μοντέλα Pro τον Μάρτιο, όταν ο ετήσιος εταιρικός προϋπολογισμός είναι “φρέσκος”, έχει περάσει η περίοδος των γιορτών και έχουμε επιστρέψει στους κλασσικούς μας ρυθμούς.

Δεδομένου ότι η Apple πραγματοποιεί κυκλοφορίες iPad κάθε Μάρτιο τα τελευταία πέντε χρόνια, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα η εταιρεία να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση το Μάρτιο – πιθανότατα ανακοινώνοντας τα νέα μοντέλα iΡad Pro. Εκτός αν η πανδημία αλλάξει τα σχέδια της εταιρείας, κάτι που δεν νομίζουμε να συμβεί.

Τώρα καταλάβατε γιατί σας λέμε να μην αγοράζετε iPad τον Φεβρουάριο, ειδικά αν θέλετε ένα μοντέλο Pro.

Πηγή πληροφοριών: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS