ΑρχικήHow ToΚαινούργιες ανακοινώσεις από το Instagram

Καινούργιες ανακοινώσεις από το Instagram

Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει ένα νέο κανάλι για τις εκδηλώσεις στην ενότητα Explore της εφαρμογής του. Το νέο χαρακτηριστικό θα επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν βίντεο από συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις από όλο τον κόσμο.
Το νέο κανάλι έρχεται με διάφορα εργαλεία που επιτρέπουν στους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους και να παρακολουθήσουν μόνο ότι μπορεί να τους ενδιαφέρει.
Το Instagram δηλώνει ότι η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να την διαθέσει και σε άλλες χώρες πάρα πολύ σύντομα. Το καινούργιο κανάλι μοιάζει επίσης με ένα χαρακτηριστικό του Snapchat που φέρει την ονομασία Live Stories. Το χαρακτηριστικό του Snapchat προσφέρει εικόνες και βίντεο που έχουν δημοσιευτεί από τους χρήστες σε κάποια εκδήλωση.

Instagram
Όλα δείχνουν πώς το Instagram είναι αποφασισμένο να προσφέρει κι άλλα χαρακτηριστικά εμπνευσμένα από το Snapchat, δεδομένου ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία ενημέρωσε τις εφαρμογές του στο Android και στο iOS με μια νέα επιλογή η οποία δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να μεγεθύνουν κατά την εγγραφή στο εσωτερικό των Stories, σε περίπτωση που δεν γνωρίζατε και αυτή η λειτουργία μοιάζει εντυπωσιακά με το Snapchat.

Πολύς κόσμος έχει αντιδράσει αρνητικά στην αντιγραφή που φαίνεται να γίνετε από την πλευρά του Instagram, αλλά υπάρχει και αρκετός κόσμος που απλά προτιμάει να αστειευτεί.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS