ΑρχικήReviewsΓνωρίστε τα νέα μοντέλα Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro

Γνωρίστε τα νέα μοντέλα Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro

Ήρθαν τα νέα μοντέλα Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro με OLED οθόνη, τριπλή φωτογραφική κάμερα και ένα snapdragon 765G chipset. H εταιρεία πρόσθεσε πρόσφατα στη σειρά Reno τα δύο νέα μοντέλα.

oppo
Γνωρίστε τα νέα μοντέλα της Oppo: Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro

Το βασικότερο χαρακτηριστικό των νέων smartphone Reno είναι ότι έρχονται και τα δύο με το λογισμικό ColorOS 7.2, η επόμενη μεγάλη αναβάθμιση του Android skin.

Ενώ έχουν γίνει αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις στο σύστημα, η νέα αναβάθμιση εστιάζει κυρίως στην κάμερα.

  • Al Image Fix

Αυτή η λειτουργία του ColorOS επιδιορθώνει αυτόματα φωτογραφίες, και ειδικά παλαιότερες, οι οποίες έχουν σκαναριστεί και αποθηκευτεί στις νέες συσκευές Reno. Αφαιρεί έξυπνα τον θόρυβο, το θάμπωμα και τις θολούρες από τις εικόνες. Είναι το κατάλληλο εργαλείο για αυτούς που φτιάχνουν ψηφιακά αντίγραφα των εκτυπωμένων φωτογραφιών τους.

  • Super Night Video Mode

Όπως καταλαβαίνετε και από την ονομασία, πρόκειται για μια αναβάθμιση της νυχτερινής λειτουργίας βίντεο της κάμερας και είναι παρόμοιο με το Nightscape mode της Oppo για τις φωτογραφίες. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτή η λειτουργία του ColorOS 7.2, μπορεί να αυξάνει την έκθεση και τη διαύγεια των βίντεο, που έχουν βιντεοσκοπηθεί τη νύχτα, μέχρι και 74% και 33% αντίστοιχα.

  • SoLoop App and Movie Mode

Η ενημέρωση έρχεται επίσης με προ-εγκατεστημένη την εφαρμογή Solopp, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν κείμενα, φίλτρα και ήχο. Επιπλέον μπορούν να δημιουργούν slideshows φωτογραφιών και βίντεο. Η αναβάθμιση προσφέρει στα νέα μοντέλα, ένα βελτιωμένο Movie Mode, με αναλογίες εικόνες 21:9, 10 χρωματικά φίλτρα, ρυθμίσεις προσαρμογής έκθεσης, και ταχύτητα κλείστρου για τα βίντεο.

  • Intelligent Battery Saver / Super Power Saver

Ίσως η αναβάθμιση που θα διευκολύνει την καθημερινότητα των περισσότερων χρηστών, καθώς αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Το Intelligent Battery Saver αναλύει τις συνήθειες του χρήστη και διακόπτει μη χρήσιμες εφαρμογές που μπορεί να λειτουργούν στο παρασκήνιο, ώστε να εξοικονομεί περισσότερη μπαταρία. Η Oppo ισχυρίζεται ότι το ColorOS 7.2 θα βοηθήσει τους χρήστες να αυξήσουν τη διάρκεια της  μπαταρίας τουλάχιστον κατά 10% στη νυχτερινή κατανάλωση.

Όταν ενεργοποιήσετε το Super Power Saver θα σας επιτρέψει να εξοικονομίσετε τεράστια ποσά ενέργειας μπαταρίας, απενεργοποιώντας  πολλές από τις λειτουργίες της συσκευής. Θα επιτρέπει μόνο συγκεκριμένες εφαρμογές όπως τα μηνύματα, οι κλήσεις και άλλες χρήσιμες εφαρμογές.  Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η 1.5 ώρα χρήσης του WeChat θα καταναλώσει μόνο 5% μπαταρία.

Γνωρίστε τα νέα μοντέλα Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro
Γνωρίστε τα νέα μοντέλα της Oppo: Oppo Reno 4 και Oppo Reno 4 Pro
  • Camera SDK

Η Camera SDK θα δώσει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν στις εφαρμογές τα αποθηκευμένα χαρακτηριστικά της κάμερας όπως την exclusive camera των smartphones της κινέζικης εταιρείας.

  • Oppo Laps

Οι χρήστες που συμμετέχουν στο Oppo Labs θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πειραματικά χαρακτηριστικά, ξεκινώντας με το ColorOS 7.2.

Το ColorOS 7.2 είναι διαθέσιμο μόνο στα Reno 4 και Reno 4 Pro, ενώ η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει περίσσοτερες πληροφορίες για την κυκλοφορία της αναβάθμισης στις υπόλοιπες συσκευές Oppo.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS