ΑρχικήinetΗ Apple ενδέχεται να σταματήσει να κατασκευάζει το iPhone 12 mini

Η Apple ενδέχεται να σταματήσει να κατασκευάζει το iPhone 12 mini

Η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 12 mini πέρυσι, κερδίζοντας τις καρδιές των ανθρώπων που τους αρέσουν τα τηλέφωνα με μικρές οθόνες. Ωστόσο, η εταιρεία ενδέχεται να σταματήσει να παράγει αυτό το μοντέλο λόγω της χαμηλής ζήτησης.

iPhone 12 mini

Όπως σημειώνεται από την AppleInsider, ο αναλυτής της JP Morgan, William Yang, δήλωσε στην πρόσφατη επενδυτική του σημείωση ότι η Apple ενδέχεται να μειώσει τον αριθμό παραγωγής του iPhone 12 mini κατά 11 εκατομμύρια το πρώτο τρίμηνο του έτους και ενδέχεται να σταματήσει να το κατασκευάζει εξ ολοκλήρου το δεύτερο τρίμηνο.

Ο Yang έκρινε επίσης ότι η γιγαντιαία τεχνολογική εταιρεία με έδρα την Cupertino μπορεί να μειώσει τον ρυθμό παραγωγής του iPhone 12, αλλά θα παράγει περισσότερες μονάδες iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max το πρώτο εξάμηνο του 2021.

Μια έκθεση της εταιρείας αναλυτών Consumer Intelligence Research Partners (CIRP) για την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2020 έδειξε ότι το μοντέλο με οθόνη 5,4 ιντσών αντιπροσώπευε μόλις το 6% των πωλήσεων της Apple. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το mini κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Νοέμβριο.

Η Apple θα μπορεί να συνεχίσει να πουλάει το iPhone 12 mini μετά τη διακοπή της παραγωγής. Αλλά η μείωση της ζήτησης του σίγουρα είναι ένα ανησυχητικό γεγονός για το συγκεκριμένο μοντέλο. Η εταιρεία διαθέτει ήδη ένα «μικρό» τηλέφωνο με τη μορφή του iPhone SE. Έτσι, ακόμη και αν η Apple κυκλοφορήσει τέσσερα iPhone φέτος όπως αναμένεται, είναι πιθανό να εξετάσει το ενδεχόμενο να σταματήσει εντελώς την παραγωγή των mini μοντέλων σε μερικά χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: thenextweb.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS