ΑρχικήReviewsΗ Apple κυκλοφόρησε την έκδοση Black Unity του Apple Watch Series 6

Η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση Black Unity του Apple Watch Series 6

Η Apple σήμερα το πρωί κυκλοφόρησε επίσημα τη νέα της συλλογή Black Unity του Apple Watch ως έναν τρόπο από τους πολλούς τρόπους που γιορτάζει τον μήνα Black History που είναι ο Φεβρουάριος. Τα νέα Αpple Watch περιορισμένης έκδοσης και Sport Band είναι διαθέσιμα για παραγγελία τώρα από τον ιστότοπο της Apple.

Apple Watch Series 6 Black Unity

Όταν η Apple ανακοίνωσε τη συλλογή Black Unity για το Αpple Watch την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα υποστηρίξει παγκόσμιους οργανισμούς προσπαθώντας να επιτευχθεί η ισότητα σε όλο τον κόσμο:

Η Apple παρουσιάζει τη Black Unity Collection για να γιορτάσει και να αναγνωρίσει τη “Black history”. Η συλλογή περιλαμβάνει μια περιορισμένη έκδοση Αpple Watch Series 6, το Black Unity Sport Band και ένα watch face Unity. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, η Apple υποστηρίζει έξι παγκόσμιους οργανισμούς που βοηθούν στην επίτευξη της ισότητας και των πολιτικών δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο.

Το Black Unity Sport Band χρησιμοποιεί χρώματα εμπνευσμένα από την παναφρικανική σημαία και οι λέξεις “Truth. Power. Solidarity.” (αλήθεια, εξουσία, αλληλεγγύη) είναι χαραγμένες με λέιζερ πάνω του. Εν τω μεταξύ, η περιορισμένη έκδοση Αpple Watch Series 6 έχει χαραγμένο με λέιζερ το “Black Unity” στο κούμπωμα του ρολογιού.

Η κυκλοφορία αυτού του hardware περιορισμένης έκδοσης ακολουθεί την έκδοση του WatchOS 7.3 από την Apple, η οποία περιελάμβανε ένα νέο watch face Unity εμπνευσμένο από την παναφρικανική σημαία.

Η τιμή του Αpple Watch Series 6 Black Unity ξεκινά από τα 399 $ για το μοντέλο GPS, ενώ το κυψελοειδές μοντέλο ξεκινά από τα 499 $. Η τιμή του Black Unity Sport Band είναι 49 $. Μπορείτε να παραγγείλετε τις συσκευές σήμερα από το Apple.com στα παρακάτω links:

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS