ΑρχικήinetΤο Pornhub θα επαληθεύει τους χρήστες που ανεβάζουν περιεχόμενο

Το Pornhub θα επαληθεύει τους χρήστες που ανεβάζουν περιεχόμενο

Το Pornhub βρίσκεται σε μια πολύ περίεργη κατάσταση από τότε που μια έκθεση των New York Times που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο κατηγόρησε την εταιρεία ότι έβγαλε χρήματα από την εκμετάλλευση παιδιών, το εκδικητικό πορνό και άλλο παράνομο περιεχόμενο με την χαλαρή πολιτική της. Τώρα, η εταιρεία προσπαθεί να ελέγξει την κατάσταση – θα χρησιμοποιήσει την εταιρεία τρίτου μέρους Yoti για να επαληθεύσει τις ταυτότητες των χρηστών που ανεβάζουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα.

Pornhub

Λίγο μετά την κυκλοφορία της έκθεσης των NYT, το Pornhub απαγόρευσε όλα τα uploads από μη επαληθευμένους χρήστες και εμπόδισε τους χρήστες να κατεβάζουν βίντεο. Στη συνέχεια, κατήργησε εκατομμύρια βίντεο από την πλατφόρμα του, όλα μεταφορτωμένα από μη επαληθευμένους χρήστες και μη συνεργάτες. Το website δέχεται πλέον uploads μόνο από μέλη του Model Program, συγκεκριμένα συνεργάτες στούντιο και επαληθευμένους χρήστες.

Όποιος θέλει να συμμετάσχει στο πρόγραμμα θα πρέπει να επαληθεύσει την ταυτότητά του μέσω της Yoti, η οποία απαιτεί από τους αιτούντες να υποβάλουν μια τρέχουσα φωτογραφία και ένα έγγραφο ταυτοποίησης που να έχει πιστοποιηθεί από την κυβέρνηση. Η Yoti είναι μια εταιρεία με έδρα το Λονδίνο και η εταιρεία λέει ότι μπορεί να δει μόνο τα δεδομένα που υποβλήθηκαν από άτομα για έως και επτά ημέρες, ενώ επαληθεύει ότι η φωτογραφία τους ταιριάζει με εκείνη στο κυβερνητικό αναγνωριστικό τους χρησιμοποιώντας λογισμικό αναγνώρισης προσώπου. Μετά από αυτό, κρυπτογραφεί τις πληροφορίες έτσι ώστε η ίδια η εταιρεία να μην μπορεί να τις δει πια.

Επιπλέον, το Pornhub αναφέρει ότι η μητρική της εταιρεία MindGeek επέκτεινε τις προσπάθειες της για εποπτεία με ανθρώπινους συντονιστές αφιερωμένους στον έλεγχο κάθε upload. Πρόσφατα ξεκίνησε επίσης ένα Πρόγραμμα αξιόπιστης επισήμανσης, το οποίο δίνει σε 40 μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που είναι αφιερωμένοι στην παιδική ασφάλεια στο διαδίκτυο τη δύναμη να επισημάνουν οτιδήποτε πιστεύουν ότι παραβιάζει τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών του ιστότοπου. Αφού επισημανθεί ένα βίντεο, θα «κατεβαίνει» αμέσως για να αποφευχθεί η διάδοσή του το συντομότερο δυνατό, σε περίπτωση που περιέχει πραγματικά παράνομο περιεχόμενο και από εκεί και πέρα θα ελέγχεται.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS