Αρχικήinet15χρονη στέλνει φωτογραφία σκηνής δολοφονίας με AirDrop σε άσχετους χρήστες iPhone

15χρονη στέλνει φωτογραφία σκηνής δολοφονίας με AirDrop σε άσχετους χρήστες iPhone

AirDrop: Αν και οι συσκευές της Apple θεωρούνται αρκετά αξιόπιστες και ασφαλείς, ορισμένες φορές προκύπτουν λάθη που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Τα iPhone αναμφίβολα είναι πολύ ασφαλείς συσκευές αλλά είναι εξίσου εύχρηστες; Πολλοί είναι εκείνοι που λατρεύουν τη λειτουργικότητα ενός iPhone και άλλοι τόσοι όσοι την απεχθάνονται ή δυσκολεύονται να εξοικειωθούν με αυτή.

Πρόσφατα προέκυψε ένα λάθος με την υπηρεσία AirDrop, η οποία χρησιμοποιήθηκε εσφαλμένα από ένα 15χρόνο κορίτσι που έστειλε μια φωτογραφία ψεύτικης σκηνής δολοφονίας σε όλα τα iPhone που ταξίδευαν εκείνη την ημέρα στην ίδια πτήση μαζί της.

AirDrop

Το κορίτσι, που μελετά  ιατρική-βιολογία, προσπάθησε να μοιραστεί μια φωτογραφία από το τελευταίο μάθημα της με τη μητέρα της, η οποία είναι επίσης κάτοχος iPhone. Κατά το AirDropping της εικόνας, ωστόσο, η μαθήτρια δεν μπόρεσε να βρει το iPhone της μητέρας της στη λίστα των συσκευών που είχαν ενεργοποιήσει τη λειτουργία με αποτέλεσμα να αποσταλεί σε όλους τους ενεργούς χρήστες.

Οι επιβάτες που έλαβαν τη φωτογραφία προειδοποίησαν το πλήρωμα πτήσης, το οποίο με την σειρά του ενημέρωσε τον πιλότο. Το αεροπλάνο ήταν ήδη προετοιμασμένο για απογείωση, όταν ο πιλότος αποφάσισε να επιστρέψει στην πύλη για έρευνα.

Το αεροπλάνο απογειώθηκε μετά από 90 λεπτά χωρίς την νεαρή κοπέλα και την μητέρα της οι οποίες αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν την επόμενη μέρα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS