15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες
infosec

15 ψεύτικες Google Play εφαρμογές εξαπάτησαν Android χρήστες

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Google απομάκρυνε 85 κακόβουλες εφαρμογές από το Google Play Store. Ειδικότερα, μία παράνομη adware εφαρμογή...
Read More
infosec

Facebook «10 Year Challenge»: Κινδυνεύουν πράγματι τα δεδομένα σας;

Το τελευταίο διάστημα όλοι παρατηρήσαμε το νέο trend «10-Year Challenge» σε Facebook και Instagram. Αφού έγινε η νέα τάση ανάμεσα...
Read More
infosec

Το Malwarebytes έλυσε το σφάλμα «freezing» των συσκευών Windows 7

Η ομάδα του Malwarebytes επιτέλους έδωσε λύση στο σφάλμα που προκαλούσε πάγωμα σε συσκευές Windows 7! Το πρόβλημα εντοπίστηκε νωρίτερα...
Read More
infosec

Κορυφαίες Android VPN εφαρμογές διαρρέουν προσωπικά δεδομένα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη από VPN αξιολογητές, πάνω από 25% των 150 πιο δημοφιλών και δωρεάν VPNs στο Google...
Read More
infosec

Το Megabreach των 773 εκατομμυρίων Passwords ξεκίνησε χρόνια πριν

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η είδηση, ότι σχεδόν 773 εκατομμύρια διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και 21 εκατομμύρια passwords δημοσιεύθηκαν σε ένα φόρουμ hacking....
Read More
Latest Posts

Πώς θα καταλάβετε αν το iPhone σας έχει προβληματική logic board;

iPhoneΕνώ τα νέα iPhones έχουν ήδη διαρρεύσει και η Apple δυσκολεύεται στο να περιορίσει τις διαρροές, το τρέχον iPhone 8 της εταιρείας, αντιμετωπίζει ορισμένα σοβαρά προβλήματα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Apple εξέδωσε προειδοποίηση ότι ορισμένα μοντέλα του iPhone 8 έχουν logic boards με ελάττωμα. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα τηλέφωνα ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως το πάγωμα της οθόνης, η επανεκκίνηση ή αδυναμία ενεργοποίησης της συσκευής.

«Η Apple έχει διαπιστώσει ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών iPhone 8 περιέχει logic boards με κατασκευαστικό ελάττωμα», ανέφερε η εταιρεία. Το iPhone 8 Plus και άλλα μοντέλα παραμένουν ανεπηρέαστα.

Τι μπορώ να κάνω αν το iPhone μου έχει επηρεαστεί από το πρόβλημα;

Χρειάζεται να ανησυχείτε μόνο αν αγοράσατε τη συσκευή από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018 στην Ινδία, τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ, την Κίνα και την Αυστραλία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο και να εισάγετε τον σειριακό αριθμό του iPhone 8. Αν το τηλέφωνό σας αποδειχθεί ελαττωματικό, η Apple θα το επισκευάσει δωρεάν.

Αφού ελέγξετε το ελάττωμα, πρέπει να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών της Apple ή να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple για επισκευή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Apple Support.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δεν θα αναλάβει τη συσκευή σας εάν έχει ήδη κάποια ζημιά, όπως μια ραγισμένη οθόνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλύσετε το πρόβλημα και στη συνέχεια να διορθώσετε τη logic board.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *