ΑρχικήinetΠώς θα καταλάβετε αν το iPhone σας έχει προβληματική logic board;

Πώς θα καταλάβετε αν το iPhone σας έχει προβληματική logic board;

iPhoneΕνώ τα νέα iPhones έχουν ήδη διαρρεύσει και η Apple δυσκολεύεται στο να περιορίσει τις διαρροές, το τρέχον iPhone 8 της εταιρείας, αντιμετωπίζει ορισμένα σοβαρά προβλήματα.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Apple εξέδωσε προειδοποίηση ότι ορισμένα μοντέλα του iPhone 8 έχουν logic boards με ελάττωμα. Ως αποτέλεσμα, αυτά τα τηλέφωνα ενδέχεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα όπως το πάγωμα της οθόνης, η επανεκκίνηση ή αδυναμία ενεργοποίησης της συσκευής.

“Η Apple έχει διαπιστώσει ότι ένα πολύ μικρό ποσοστό των συσκευών iPhone 8 περιέχει logic boards με κατασκευαστικό ελάττωμα”, ανέφερε η εταιρεία. Το iPhone 8 Plus και άλλα μοντέλα παραμένουν ανεπηρέαστα.

Τι μπορώ να κάνω αν το iPhone μου έχει επηρεαστεί από το πρόβλημα;

Χρειάζεται να ανησυχείτε μόνο αν αγοράσατε τη συσκευή από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Μάρτιο του 2018 στην Ινδία, τις Η.Π.Α., την Ιαπωνία, το Μακάο, το Χονγκ Κονγκ, την Κίνα και την Αυστραλία.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επισκεφθείτε αυτόν τον σύνδεσμο και να εισάγετε τον σειριακό αριθμό του iPhone 8. Αν το τηλέφωνό σας αποδειχθεί ελαττωματικό, η Apple θα το επισκευάσει δωρεάν.

Αφού ελέγξετε το ελάττωμα, πρέπει να βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών της Apple ή να κλείσετε ραντεβού σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple για επισκευή. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Apple Support.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple δεν θα αναλάβει τη συσκευή σας εάν έχει ήδη κάποια ζημιά, όπως μια ραγισμένη οθόνη. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα πρέπει να επιλύσετε το πρόβλημα και στη συνέχεια να διορθώσετε τη logic board.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS