ΑρχικήinetApple Watch Series 4: Έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου!

Apple Watch Series 4: Έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το iPhone της 12ης Σεπτεμβρίου είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα προϊόντα του έτους. Εκτός από το iPhone XS, το iPhone XS Plus και το φθηνότερο iPhone, η Apple σχεδιάζει επίσης να αποκαλύψει το νέο Apple Watch Series 4, το οποίο θα διαθέτει πολλές νέες ενημερώσεις.

Το Apple Watch Series 4 δεν πρόκειται να αποτελέσει πλήρη ανανέωση του υπάρχοντος smartwatch, αν και θα περιλαμβάνει αλλαγές σχεδιασμού που θα το ευθυγραμμίσουν με τη νέα προσέγγιση που χρησιμοποιεί η Apple για άλλα προϊόντα.

Apple

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το επερχόμενο smartwatch που θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου θα έρθει με βελτιώσεις, καθώς η Apple έχει εργαστεί ειδικά στη μείωση των πλαισίων και έτσι στη βελτίωση της διαθέσιμης οθόνης. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα πλαίσια, τα οποία με την σειρά τους σημαίνουν περισσότερη λειτουργικότητα.

Η οθόνη θα μπορούσε να είναι περίπου 15 τοις εκατό μεγαλύτερη από ό, τι στο προηγούμενο μοντέλο, και αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό επίτευγμα. Οι διαστάσεις του ρολογιού δεν θα αλλάξουν πάρα πολύ, αν και η οθόνη θα αλλάξει μέγεθος, και αυτό είναι σημαντικό για δύο διαφορετικούς λόγους.

Πρώτον, σημαίνει ότι η οθόνη βελτιώνεται, όπως αναφέραμε παραπάνω, και επίσης, επιτρέπει στους αγοραστές Apple Watch Series 4 να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα bands που αγόρασαν για τις προηγούμενες γενιές. Αυτό έχει γίνει περισσότερο σαν κληρονομιά του Apple Watch, καθώς η Apple θέλει να λειτουργούν τα bands από το ένα μοντέλο στο άλλο, ειδικά επειδή υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που στήθηκε πίσω από αυτή την άποψη και οι πελάτες συνήθως πληρώνουν extra για τα bands.

Δεν θα υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα ή εγκοπή, όπως είχε διαρρεύσει, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα η Apple να προσθέσει ένα δεύτερο μικρόφωνο, το οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει τις φωνητικές κλήσεις και το interaction με την Siri.

Η Αpple θέλει να βελτιώσει τις δυνατότητες παρακολούθησης της δραστηριότητας της φορητής συσκευής της, ώστε η συσκευή να μπορεί να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση ύπνου και υποστήριξη για νέους τύπους αθλημάτων. Επίσης βελτιωμένη αντοχή στο νερό πιθανότατα να προσφέρεται.

Ο αισθητήρας παρακολούθησης καρδιακών παλμών πιθανότατα θα αναβαθμιστεί για ακριβέστερες αναγνώσεις και η Αpple Watch Series 4 θα μπορούσε να λανσαριστεί με μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτό είναι κυρίως απαραίτητο λόγω της μεγαλύτερης οθόνης, αλλά ταυτόχρονα, οι νέες δυνατότητες μπορεί να είναι μάλλον απαιτητικές, ειδικά όταν πρόκειται για τη χρήση αισθητήρων για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων.

Ενώ οι διαστάσεις μπορεί να μην αλλάξουν, το βάρος θα μπορούσε, ειδικά λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας για την οποία μιλάμε. Ωστόσο, δεν θα είναι σημαντική αύξηση.

Η τιμολόγηση δεν θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη γενιά και η Αpple θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προ-παραγγελίας στις 14 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι η πρώτη Παρασκευή μετά την εκδήλωση Τύπου της εταιρείας στις 12 Σεπτεμβρίου. Εάν διατηρηθεί ο ίδιος χάρτης πορείας με τον προηγούμενο, το smartwatch αναμένετε να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS