Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!
infosec

Symantec Security Day 2018: Ελάτε να συζητήσουμε σύγχρονα θέματα της κυβερνοασφάλειας!

Σας προσκαλούμε στο Symantec Security Day 2018 όπου θα αναπτυχθούν τα θέματα της κυβερνοασφάλειας, μέσα από την πρακτική προσέγγιση αλλά και αντιμετώπιση των σημερινών κυβερνοαπειλών. Στην ημερίδα αυτή θα εστιάσουμε στις τάσεις της αγοράς και τον ρόλο της κυβερνοασφάλειας στον ψηφιακό...
Read More
infosec

Play Store: Κακόβουλες εφαρμογές με περισσότερες από 500.000 εγκαταστάσεις

Πολλές νέες εφαρμογές χωρίς κάποια λειτουργικότητα έχουν τρυπώσει στο Google Play Store τον τελευταίο καιρό, και έχουν πετύχει περισσότερες από...
Read More
infosec

Instagram: Το εργαλείο λήψης δεδομένων διέρρευσε κωδικούς χρηστών

Φαίνεται ότι η αδυναμία του Facebook να διασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών έχει μεταβιβαστεί και στις θυγατρικές του εταιρείες. Το...
Read More
infosec

Firmware update της Microsoft προκαλεί σφάλμα σε πολλά Surface μοντέλα!

Ένα νέο σφάλμα πλήττει τα Surface της Microsoft, καθώς πρόσφατο firmware update προκαλεί ανακριβής παρουσίαση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας...
Read More
infosec

Κυκλοφόρησε ενημέρωση που διορθώνει ευπάθεια σε δημοφιλές plugin του WordPress

Ένας ερευνητής ασφάλειας αποκάλυψε λεπτομέρειες για μια κρίσιμη ευπάθεια σε ένα από τα δημοφιλή και ευρέως ενεργά plugins για το...
Read More
Latest Posts

Apple Watch Series 4: Έρχεται στις 12 Σεπτεμβρίου!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το iPhone της 12ης Σεπτεμβρίου είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα προϊόντα του έτους. Εκτός από το iPhone XS, το iPhone XS Plus και το φθηνότερο iPhone, η Apple σχεδιάζει επίσης να αποκαλύψει το νέο Apple Watch Series 4, το οποίο θα διαθέτει πολλές νέες ενημερώσεις.

Το Apple Watch Series 4 δεν πρόκειται να αποτελέσει πλήρη ανανέωση του υπάρχοντος smartwatch, αν και θα περιλαμβάνει αλλαγές σχεδιασμού που θα το ευθυγραμμίσουν με τη νέα προσέγγιση που χρησιμοποιεί η Apple για άλλα προϊόντα.

Apple

Σε ότι αφορά την εμφάνιση, το επερχόμενο smartwatch που θα κυκλοφορήσει στις 12 Σεπτεμβρίου θα έρθει με βελτιώσεις, καθώς η Apple έχει εργαστεί ειδικά στη μείωση των πλαισίων και έτσι στη βελτίωση της διαθέσιμης οθόνης. Αυτό σημαίνει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερα πλαίσια, τα οποία με την σειρά τους σημαίνουν περισσότερη λειτουργικότητα.

Η οθόνη θα μπορούσε να είναι περίπου 15 τοις εκατό μεγαλύτερη από ό, τι στο προηγούμενο μοντέλο, και αυτό είναι σίγουρα ένα σημαντικό επίτευγμα. Οι διαστάσεις του ρολογιού δεν θα αλλάξουν πάρα πολύ, αν και η οθόνη θα αλλάξει μέγεθος, και αυτό είναι σημαντικό για δύο διαφορετικούς λόγους.

Πρώτον, σημαίνει ότι η οθόνη βελτιώνεται, όπως αναφέραμε παραπάνω, και επίσης, επιτρέπει στους αγοραστές Apple Watch Series 4 να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τα bands που αγόρασαν για τις προηγούμενες γενιές. Αυτό έχει γίνει περισσότερο σαν κληρονομιά του Apple Watch, καθώς η Apple θέλει να λειτουργούν τα bands από το ένα μοντέλο στο άλλο, ειδικά επειδή υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία που στήθηκε πίσω από αυτή την άποψη και οι πελάτες συνήθως πληρώνουν extra για τα bands.

Δεν θα υπάρχει ενσωματωμένη κάμερα ή εγκοπή, όπως είχε διαρρεύσει, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα η Apple να προσθέσει ένα δεύτερο μικρόφωνο, το οποίο θα μπορούσε να βελτιώσει τις φωνητικές κλήσεις και το interaction με την Siri.

Η Αpple θέλει να βελτιώσει τις δυνατότητες παρακολούθησης της δραστηριότητας της φορητής συσκευής της, ώστε η συσκευή να μπορεί να διαθέτει χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση ύπνου και υποστήριξη για νέους τύπους αθλημάτων. Επίσης βελτιωμένη αντοχή στο νερό πιθανότατα να προσφέρεται.

Ο αισθητήρας παρακολούθησης καρδιακών παλμών πιθανότατα θα αναβαθμιστεί για ακριβέστερες αναγνώσεις και η Αpple Watch Series 4 θα μπορούσε να λανσαριστεί με μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτό είναι κυρίως απαραίτητο λόγω της μεγαλύτερης οθόνης, αλλά ταυτόχρονα, οι νέες δυνατότητες μπορεί να είναι μάλλον απαιτητικές, ειδικά όταν πρόκειται για τη χρήση αισθητήρων για την παρακολούθηση δραστηριοτήτων.

Ενώ οι διαστάσεις μπορεί να μην αλλάξουν, το βάρος θα μπορούσε, ειδικά λόγω της μεγαλύτερης μπαταρίας για την οποία μιλάμε. Ωστόσο, δεν θα είναι σημαντική αύξηση.

Η τιμολόγηση δεν θα είναι διαφορετική από την προηγούμενη γενιά και η Αpple θα ξεκινήσει ένα πρόγραμμα προ-παραγγελίας στις 14 Σεπτεμβρίου, η οποία είναι η πρώτη Παρασκευή μετά την εκδήλωση Τύπου της εταιρείας στις 12 Σεπτεμβρίου. Εάν διατηρηθεί ο ίδιος χάρτης πορείας με τον προηγούμενο, το smartwatch αναμένετε να κυκλοφορήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Έχετε άποψη; Αφήστε το σχόλιό σας.

Ο συντάκτης σας επιτρέπει να αντιγράψετε το κείμενό του, μόνο εφόσον αναφέρετε την πηγή (SecNews.gr), σαν ηλεκτρονική διεύθυνση (Live URL) του άρθρου.
Updated on by

Reader Interactions

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *