ΑρχικήyoutubeApple iOS 14.4 και iPadOS 14.4: Ειδοποιήσεις και διορθώσεις σφαλμάτων

Apple iOS 14.4 και iPadOS 14.4: Ειδοποιήσεις και διορθώσεις σφαλμάτων

Τα iOS και iPadOS 14.4 κυκλοφόρησαν χθες από την Apple. Πρόκειται για την τέταρτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 14, που κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο. Τα iOS και iPadOS 14.4 έρχονται περίπου ένα μήνα μετά την κυκλοφορία των iOS και iPadOS 14.3.

Apple iOS
Apple iOS 14.4 και iPadOS 14.4: Ειδοποιήσεις και διορθώσεις σφαλμάτων

Οι ενημερώσεις iOS και iPadOS 14.4 είναι διαθέσιμες δωρεάν και το λογισμικό μπορεί να ληφθεί από όλες τις κατάλληλες συσκευές over-the-air στην εφαρμογή Ρυθμίσεις. Για πρόσβαση στο νέο λογισμικό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού.

Το νέο iOS 14.4, επιτρέπει τώρα στην κάμερα να αναγνωρίζει μικρότερους κωδικούς QR και υπάρχει μια δυνατότητα για τον καθορισμό ενός τύπου συσκευής, για συσκευές ήχου συνδεδεμένες με Bluetooth τρίτων κατασκευαστών, ώστε οι μετρήσεις σε επίπεδο ήχου ακουστικών να μπορούν να ληφθούν σωστά.

Η ενημέρωση παρέχει επίσης ειδοποιήσεις όταν η κάμερα σε ένα iPhone δεν μπορεί να επαληθευτεί ως μια νέα, γνήσια κάμερα της Apple στα μοντέλα iPhone 12.

Η νέα ενημέρωση προσφέρει επίσης πολλές διορθώσεις σφαλμάτων, για ζητήματα που περιλαμβάνουν αντικείμενα εικόνας που εμφανίζονται σε φωτογραφίες HDR που έχουν ληφθεί με το iPhone 12 Pro, προβλήματα με το Fitness widget που δεν ενημερώνονται σωστά και ένα σφάλμα που θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστέρηση στην πληκτρολόγηση και να μην εμφανίζονται προτάσεις κατά τη χρήση του πληκτρολογίου.

iOS  iPadOS 14.4

Το iOS 14.4 περιλαμβάνει τις ακόλουθες βελτιώσεις για το iPhone σας:

– Μικρότεροι κωδικοί QR μπορούν να αναγνωριστούν από την κάμερα

– Επιλογή ταξινόμησης τύπου συσκευής Bluetooth στις Ρυθμίσεις για σωστή αναγνώριση ακουστικών για ειδοποιήσεις ήχου

– Ειδοποιήσεις για το πότε η κάμερα στο iPhone σας δεν μπορεί να επαληθευτεί ως μια νέα, γνήσια φωτογραφική μηχανή της Apple στα iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max

Αυτή η έκδοση διορθώνει επίσης τα ακόλουθα ζητήματα:

– Τα αντικείμενα εικόνας που εμφανίζονται σε φωτογραφίες HDR που λαμβάνονται με το iPhone 12 Pro‌

– Το Fitness widget ενδέχεται να μην εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα δραστηριότητας

– Η πληκτρολόγηση ενδέχεται να καθυστερήσει και οι προτάσεις ενδέχεται να μην εμφανίζονται στο πληκτρολόγιο

– Το πληκτρολόγιο ενδέχεται να μην εμφανίζεται στη σωστή γλώσσα στα Μηνύματα

– Οι ηχητικές ιστορίες από την εφαρμογή Ειδήσεις στο CarPlay ενδέχεται να μην συνεχιστούν μετά την παύση για προφορικές οδηγίες ή χρήση του Siri

– Η ενεργοποίηση προσβασιμότητας ενδέχεται να αποτρέψει την απάντηση των τηλεφωνικών κλήσεων από την οθόνη κλειδώματος.

Παρόλο που δεν αναφέρεται στις σημειώσεις κυκλοφορίας, υπάρχει μια λειτουργία “Time to Walk” για τους χρήστες του Apple Fitness + στο Apple Watch, η οποία τους επιτρέπει να ακούνε εμπνευσμένες ιστορίες ενώ περπατούν.

Όταν συνδυάζεται με ένα HomePod mini και την ενημέρωση λογισμικού HomePod 14.4, το iOS 14.4 εισάγει τη νέα λειτουργικότητα U1 Ultra Wideband μεταξύ του ‌HomePod mini‌ και των μοντέλων iPhone 11 και 12 με chip U1. Το chip U1 βελτιώνει το handoff με οπτικά, ακουστικά και απτικά εφέ κατά τη μεταφορά τραγουδιών από το ‌iPhone‌ στο theHomePod mini‌. Το ‌iPhone‌ θα παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις ακρόασης όταν βρίσκεται δίπλα σε ένα ‌HomePod mini‌, και τα στοιχεία ελέγχου πολυμέσων για το omeHomePod mini‌ θα εμφανίζονται αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσετε το ‌iPhone‌. Αυτές οι δυνατότητες περιορίζονται στο ‌HomePod mini‌ καθώς το omeHomePod‌ δεν διαθέτει U1 chip και απαιτείται ένα ‌iPhone 11‌ ή 12.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS