ΑρχικήinetΤο DeLorean μπορεί να επιστρέψει ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το DeLorean μπορεί να επιστρέψει ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Το DMC DeLorean είναι εκτός παραγωγής εδώ και σχεδόν 40 χρόνια, αλλά φαίνεται πως το εμβληματικό όχημα θα επιστρέφει ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

DMC DeLorean

Το DMC DeLorean ήταν το μόνο όχημα που παράχθηκε από την DeLorean Motor Company (DMC) του John DeLοrean. Έγινε διάσημο που εμφανίστηκε στη σειρά ταινιών «Back to the Future», αλλά είναι επίσης ένα πολύ γνωστό όχημα στη βιομηχανία και για άλλους λόγους.

Πρώτα απ ‘όλα, έφτασε με επιτυχία στην παραγωγή, κάτι που είναι σπάνιο για μια εταιρεία που βρίσκεται στο ξεκίνημα της, ειδικά στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας που κυριαρχείται από εταιρείες που βρίσκονται στην αγορά εδώ και αιώνες.

Στο τέλος, η εταιρεία χρεοκόπησε αφού αντιμετώπισε πολλές προκλήσεις σε μια ταραχώδη ιστορία που περιλάμβανε πολιτικές μάχες και ακόμη και μια επιχείρηση του FBI. Βέβαια κατάφερε να παράγει αρκετές χιλιάδες οχήματα.

Το DMC DeLorean είναι ένα πολύ πρωτοποριακό όχημα. Το 1995, ο Stephen Wynne αγόρασε το παλιό απόθεμα και το brand της εταιρείας για να ξανανοίξει την εταιρεία.

DeLorean ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Ηλεκτρικό DeLorean;

Αρχικά, το σχέδιο ήταν να επαναφέρει το ίδιο όχημα με πιο σύγχρονη τεχνολογία. Τα τελευταία 5 χρόνια, η εταιρεία πίεσε για την έγκριση νέων κανονισμών για την παραγωγή οχημάτων χαμηλού όγκου. Αυτοί οι νέοι κανονισμοί τελικά εγκρίθηκαν, αλλά η καθυστέρηση ήταν τόσο μεγάλη που τα σχέδια της DeLοrean περιπλέχθηκαν. Ο κινητήρας που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν δεν πρόκειται να συμμορφωθεί με τα πρότυπα εκπομπών που θα ισχύουν από το 2022.

Σε μια δήλωση της η εταιρεία υποδηλώνει ότι θα αλλάξει εντελώς στρατηγική και κυκλοφορήσει ηλεκτρικά οχήματα. Η εταιρεία υπαινίσσεται ότι βρίσκεται στη διαδικασία της αναζήτησης χρηματοδότησης για να κυκλοφορήσει ένα ηλεκτρικό DeLorean.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS