ΑρχικήHow ToTelegram: Πώς να κάνετε ομαδική φωνητική κλήση σε Android και iOS;

Telegram: Πώς να κάνετε ομαδική φωνητική κλήση σε Android και iOS;

Η ομαδική φωνητική κλήση είναι ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό, ειδικά αυτή την περίοδο, που οι περισσότεροι βρισκόμαστε στο σπίτι, αλλά μπορεί να χρειάζεται να μιλήσουμε με πολλά άτομα (π.χ. με συναδέλφους). Το WhatsApp έχει ήδη φέρει αυτή τη δυνατότητα στους χρήστες του. Τώρα, όμως, η ομαδική φωνητική κλήση είναι διαθέσιμη και στο Telegram.

Telegram ομαδική φωνητική κλήση

Πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε ομαδική φωνητική κλήση Telegram σε Android;

Η τελευταία Telegram beta έκδοση 7.3.0 προσφέρει πειραματικά τη δυνατότητα για ομαδικές φωνητικές κλήσεις:

Αρχικά, πρέπει να κατεβάστε την Telegram Beta έκδοση για Android.

Έπειτα, πρέπει να δημιουργήσετε μια ομάδα (group) και να πατήσετε στο group header για να το αναπτύξετε. Εδώ, θα βρείτε τη λίστα των μελών της ομάδας, τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων κ.λπ. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κάθετες κουκκίδες που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε “Έναρξη φωνητικής συνομιλίας”.

Θα εμφανιστεί ένα pop-up παράθυρο που θα σας ζητήσει να επιβεβαιώσετε την επιλογή. (Υπάρχει, επίσης, ένα checkbox που επιτρέπει μόνο στους διαχειριστές να μιλούν. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι τα μέλη της ομάδας που δεν είναι διαχειριστές θα μπορούν μόνο να ακούνε. Επιπλέον, η δυνατότητα έναρξης κλήσεων είναι προσβάσιμη μόνο σε εκείνα τα μέλη που είναι διαχειριστές).

Όταν ξεκινάτε μια ομαδική φωνητική κλήση, τίθεστε σε σίγαση από προεπιλογή. Πριν μιλήσετε, πρέπει να πατήσετε το μεγάλο κουμπί απενεργοποίησης της σίγασης ή να κρατήσετε πατημένο το κουμπί μικροφώνου.

Όταν βρίσκεστε σε σίγαση, το κουμπί μικροφώνου θα παραμείνει πράσινο και θα δείξει ποια μέλη μιλούν ή ακούνε.

Πώς να πραγματοποιήσετε μια ομαδική φωνητική κλήση Telegram σε iOS;

Για να πραγματοποιήσετε ομαδική φωνητική κλήση Telegram στο iOS, θα πρέπει αρχικά να κάνετε λήψη της έκδοσης beta για iOS. Τα υπόλοιπα βήματα είναι ουσιαστικά τα ίδια βήματα που ακολουθείτε και στο Android.

Η προσθήκη αυτού του χαρακτηριστικού στο Telegram θεωρείται σημαντική για πολλούς χρήστες, που επιθυμούν να μιλούν με πολλά άτομα. Σίγουρα, μπορούμε να περιμένουμε βελτιώσεις του χαρακτηριστικού, μέχρι να κυκλοφορήσει και στη stable έκδοση.

Πηγή: Fossbytes

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS