ΑρχικήHow ToΠώς να ανοίξετε και να διαβάσετε ένα PDF σε Android

Πώς να ανοίξετε και να διαβάσετε ένα PDF σε Android

Ο χειρισμός ενός αρχείου PDF στην κινητή συσκευή σας μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολος. Τα καλά νέα είναι ότι το άνοιγμα ενός ΡDF είναι πολύ εύκολο. Η Android συσκευή σας μπορεί να το κάνει ήδη, αλλά αν όχι, θα σας δείξουμε ορισμένες επιλογές που θα σας βοηθήσουν.

PDF android

Πρώτον, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε ήδη μια εφαρμογή στην Android συσκευή σας που μπορεί να ανοίξει ένα ΡDF. Το Google Drive μπορεί να το κάνει, αλλά και οι αναγνώστες ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως η εφαρμογή Kindle.

Για να μάθετε αν έχετε μια εφαρμογή που μπορεί να ανοίξει ένα PDF, απλώς προσπαθήστε να το κάνετε. Μεταβείτε στη διαχείριση αρχείων στην Android συσκευή σας και βρείτε ένα αρχείο PDF. Τυχόν εφαρμογές που μπορούν να ανοίξουν το ΡDF θα εμφανίζονται ως επιλογές.

Απλώς επιλέξτε μία από τις εφαρμογές και το PDF θα ανοίξει.

PDF android

Και πάλι, εάν δεν έχετε ήδη μια εφαρμογή με δυνατότητα ανοίγματος ΡDF, υπάρχουν πολλές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε. Το πιο απλό είναι το Google ΡDF Viewer. Δεν είναι πραγματικά μια εφαρμογή με την παραδοσιακή έννοια, καθώς δεν μπορείτε να την ανοίξετε απευθείας. Ωστόσο, θα εμφανίζεται ως επιλογή κάθε φορά που προσπαθείτε να ανοίξετε ένα PDF.

android

Τα Files by Google είναι μια άλλη επιλογή. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας πλήρης διαχειριστής αρχείων με την ενσωματωμένη δυνατότητα ανοίγματος αρχείων PDF. Αφού το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας, θα εμφανίζεται επίσης ως επιλογή κάθε φορά που επιχειρείτε να ανοίξετε ένα ΡDF.

PDF

Λάβετε υπόψη ότι αυτές οι εφαρμογές σας επιτρέπουν μόνο να προβάλετε τα ΡDF. Εάν χρειάζεστε ένα πιο ισχυρό εργαλείο PDF, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Adobe Acrobat Reader για Android ή κάτι παρόμοιο.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS