ΑρχικήUpdatesΤα Windows 10 Preview build 20262 κυκλοφόρησαν στους Insiders

Τα Windows 10 Preview build 20262 κυκλοφόρησαν στους Insiders

Η Microsoft κυκλοφόρησε τα Windows 10 έκδοση προεπισκόπησης 20262 στους Insiders στο Dev channel.

Οι Windows Insiders μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη του Build 20206 τώρα μεταβαίνοντας στο Settings -> Update & Security -> Windows Update και έπειτα να ελέγξουν για νέες ενημερώσεις και να βρουν την έκδοση που θέλουν.

Παρακατώ μπορείτε να δείτε τις νέες δυνατότητες αυτής της έκδοσης.

Windows 10 Insiders

Τι νέο υπάρχει στα Windows 10 build 20262

Διορθώσεις

  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα με αποτέλεσμα ορισμένες εφαρμογές να ξεκινούν απροσδόκητα σε transparent έκδοση στις πρόσφατες εκδόσεις, χωρίς να είναι ορατό το περιεχόμενο.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα που δεν οδήγησε σε απάντηση την πρώτη φορά που έγινε κλικ σε ένα pen μετά τη σύζευξη λόγω υποκείμενου σφάλματος.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα που είχε ως αποτέλεσμα το touchpad scrolling να μην λειτουργεί πλέον στην καρτέλα στο επίκεντρο μετά το κλείσιμο μιας καρτέλας προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας τα CTRL+W κατά το scrolling στο touchpad.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα όπου κατά τη χρήση του Narrator σε scan mode, δεν ήταν δυνατή η ενεργοποίηση των κουμπιών “Sign in with pin or smart card” στο παράθυρο διαλόγου ελέγχου ταυτότητας χρησιμοποιώντας κενό διάστημα ή το πλήκτρο enter.
  • Διορθώσαμε ένα πρόσφατο πρόβλημα όπου όταν ήταν συνδεδεμένα και το Wi-Fi και το κινητό, αν το Wi-Fi αποσυνδεόταν, το flyout του δικτύου έλεγε ότι το κινητό εξακολουθούσε να είναι συνδεδεμένο, αλλά οι εφαρμογές δεν μπορούσαν στην πραγματικότητα να χρησιμοποιήσουν το internet.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διακοπή λειτουργίας των ρυθμίσεων κατά την πλοήγηση στο Storage Sense.

Γνωστά προβλήματα

  • Εξετάζουμε αναφορές για τη διαδικασία ενημέρωσης που κρατάει για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα όταν επιχειρείτε να εγκαταστήσετε μια νέα έκδοση.
  • Τα live previews για pinned sites δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένα για όλους τους Insiders, επομένως ενδέχεται να δείτε ένα γκρι παράθυρο όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω από τη μικρογραφία στη γραμμή εργασιών. Συνεχίζουμε να επεξεργαζόμαστε αυτήν την εμπειρία.
  • Εργαζόμαστε για την ενεργοποίηση της νέας εμπειρίας στη γραμμή εργασιών για τα υπάρχοντα pinned sites. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να ξεκαρφιτσώσετε τον ιστότοπο από τη γραμμή εργασιών, να τον καταργήσετε από τη σελίδα edge://apps και, στη συνέχεια, να καρφιτσώσετε ξανά τον ιστότοπο.
  • Εργαζόμαστε για την επίλυση ενός προβλήματος με αποτέλεσμα ορισμένοι χρήστες να βλέπουν το σφάλμα 0x80070426 όταν χρησιμοποιούν τον Microsoft λογαριασμό τους για να συνδεθούν σε διάφορες εφαρμογές. Εάν το αντιμετωπίσετε, η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ενδέχεται να το επιλύσει.
  • Διερευνούμε ένα ζήτημα όπου, στις πρόσφατες εκδόσεις Dev Channel, δεν εμφανίζονται δίσκοι στο Settings > System > Storage > Manage Disks and Volumes. Ως λύση, μπορείτε να διαχειριστείτε τους δίσκους σας στο κλασικό εργαλείο διαχείρισης δίσκων.
  • Ερευνούμε αναφορές ότι ορισμένες οθόνες εμφανίζουν κατά λάθος το κείμενο με μαύρα γράμματα σε σκούρο φόντο όταν είναι ενεργοποιημένο το σκοτεινό θέμα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS