ΑρχικήsecurityΠιθανή διαρροή 2.219 αρχείων του νοσοκομείου McLaren Oakland

Πιθανή διαρροή 2.219 αρχείων του νοσοκομείου McLaren Oakland

Το νοσοκομείο McLaren Oakland, ενημέρωσε αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον 2.219 ασθενείς του, ότι υπάρχει πιθανότητα ορισμένα προσωπικά τους δεδομένα να έχουν διαρρεύσει. Όπως αναφέρει το κέντρο υγειονομικής περίθαλψης, ένας από τους υπολογιστές του μάλλον έχει παραβιαστεί.

McLaren Oakland

Αξιωματούχοι στο μη κερδοσκοπικό νοσοκομείο 328 κλινών στο Pontiac, ανακάλυψαν ένα αρχείο σε έναν από τους επιτραπέζιους υπολογιστές του ιδρύματος, που περιείχε έναν μη εξουσιοδοτημένο και μη ασφαλή σύνδεσμο σε ένα αρχείο που περιλαμβάνει εμπιστευτικές πληροφορίες υγείας των ασθενών, σύμφωνα με δήλωση του νοσοκομείου.

Ο σύνδεσμος αφέθηκε κατά λάθος ανοιχτός από έναν υπάλληλο του νοσοκομείου, ωστόσο μία έρευνα που διεξήχθη σχετικά με το περιστατικό δεν ανακάλυψε ότι μπορεί να έχει χρησιμοποιηθεί για παράνομη δραστηριότητα, δήλωσε το McLaren Oakland.

Το νοσοκομείο McLaren, το οποίο έχει ενημερώσει τους ασθενείς που πιθανόν επηρεάζονται από το συμβάν, έχει εφαρμόσει πρόσθετη εκπαίδευση στο προσωπικό του για να αποτρέψει παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών του Γραφείου Πολιτικών Δικαιωμάτων έχει ενημερωθεί επίσης σχετικά με το συμβάν.

Στους ασθενείς εστάλη επιστολή που τους ζητούσε να εξετάσουν προσεκτικά τις οικονομικές τους πληροφορίες και τις πιστωτικές τους εκθέσεις για τυχόν παρατυπίες ή ύποπτη δραστηριότητα που δεν αναγνωρίζουν και να ενημερώσουν τα χρηματοπιστωτικά τους ιδρύματα εάν εντοπιστούν προβλήματα. Η επιστολή κοινοποίησης περιλαμβάνει λεπτομέρειες σχετικά με τις δωρεάν υπηρεσίες παρακολούθησης κλοπής ταυτότητας και προστασίας, που προσφέρονται μέσω του McLaren.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS