ΑρχικήinetΗ Sony αφαιρεί το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store

Η Sony αφαιρεί το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store

Η Sony Interactive Entertainment θα αφαιρέσει το Cyberpunk 2077 – το τελευταίο παιχνίδι blockbuster από την εταιρεία CD Projekt Red – από το PlayStation “μέχρι περαιτέρω ειδοποίησης”, ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση στον επίσημο ιστότοπο της. Προσφέρει επίσης πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όποιον αγόρασε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας το PlayStation Store.

Cyberpunk 2077 PlayStation Store Sony

“Η Sony Interactive Entertainment προσπαθεί να εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο ικανοποίησης των πελατών, επομένως θα αρχίσουμε να προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων σε όλους τους παίκτες που έχουν αγοράσει το Cyberpunk 2077 μέσω του PlayStation Store”, αναφέρει η δήλωση. “Το SIE θα αφαιρέσει επίσης το Cyberpunk 2077 από το PlayStation Store μέχρι νεωτέρας.”

Μετά την κυκλοφορία, πολλοί παίκτες είχαν αναφέρει πολλά σφάλματα και προβλήματα με το Cyberpunk 2077, ειδικά στην παλαιότερη, βασική κονσόλα PS4. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η CD Projekt Red προσέφερε επιστροφές χρημάτων σε όσους αγόρασαν το παιχνίδι στην κονσόλα, αλλά απευθύνονταν σε λιανοπωλητές ή ψηφιακά καταστήματα όπου αγοράστηκε το παιχνίδι.

“[Εάν] δεν είστε ικανοποιημένοι με το παιχνίδι στην κονσόλα σας και δεν θέλετε να περιμένετε για ενημερώσεις, μπορείτε να επιλέξετε να το επιστρέψετε.”

Ωστόσο, πολλοί καταναλωτές δυσκολεύτηκαν να λάβουν τα χρήματα τους πίσω, είτε μέσω των καταστημάτων όπως το GameStop είτε σε ψηφιακά καταστήματα όπως το PlayStation Store, το οποίο πιθανώς οδήγησε τη Sony στο να καταστήσει σαφές ότι θα προσφέρει πλήρη επιστροφή των χρημάτων.

Το Cyberpunk 2077 κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το μήνα μετά από χρόνια αναμονής, προσφέροντας ένα πολύ σύνθετο παιχνίδι. Αν και οι παίκτες άρχισαν γρήγορα να αναφέρουν σφάλματα και άλλα ζητήματα, ειδικά στις πλατφόρμες PS4 και Xbox One, το παιχνίδι έχει ήδη σπάσει κάθε ρεκόρ.

Η CD Projekt Red δήλωσε τη Δευτέρα ότι ο πρώτος γύρος ενημερώσεων για την αντιμετώπιση σφαλμάτων και άλλων ζητημάτων έχει ήδη κυκλοφορήσει, με περισσότερες να έρχονται μέσα στις επόμενες επτά ημέρες. Η εταιρεία δήλωσε επίσης ότι σχεδιάζει να κυκλοφορήσει δύο μεγάλα patches, ένα τον Ιανουάριο και ένα τον Φεβρουάριο, για να “διορθώσει τα πιο εμφανή προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παίκτες στις κονσόλες της τελευταίας γενιάς”.

Πηγή πληροφοριών: cnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS