ΑρχικήinetΤο Halo Band της Amazon πως μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας;

Το Halo Band της Amazon πως μπορεί να βελτιώσει την υγεία σας;

Το Halo Band της Amazon σας ζητά να απογυμνωθείτε και να τοποθετήσετε πάνω σας ένα μικρόφωνο έτσι ώστε να μπορεί να κάνει τρισδιάστατες σαρώσεις του σωματικού σας λίπους και να παρακολουθεί τον τόνο της φωνής σας. Βέβαια αν και κάνει όλα αυτά που σας αναφέραμε, εξακολουθεί να μην είναι και πολύ χρήσιμο.

Halo Band της Amazon

Η Amazon διαθέτει ένα νέο βραχιόλι health-tracking με μικρόφωνο και μια εφαρμογή που σας λέει όλα όσα πάνε στραβά με την υγεία σας.

Δεν έχετε ασκηθεί ή κοιμηθεί αρκετά, αναφέρει το Halo Band των 65 $ της Amazon. Το σώμα σας έχει πολύ λίπος αναφέρει και η εφαρμογή του Halo εμφανίζει σε μια τρισδιάστατη απόδοση το σχεδόν γυμνό σας σώμα.

Και ακόμη: Ο τόνος της φωνής σας είναι «υπερβολικός» ή «υψηλός», λέει το Halo, αφού σας ακούσει από το μικρό του μικρόφωνο που βρίσκεται στον καρπό σας.

Το Halo συλλέγει τις πιο πολλές πληροφορίες που έχουμε δει από ένα gadget για την υγεία των καταναλωτών – και πραγματικά δεν τις χρησιμοποιεί σχεδόν πουθενά. Αυτό το wearable είναι πολύ καλύτερο στο να βοηθά την Amazon στο να συλλέγει δεδομένα από το να σας βοηθά να γίνετε υγιείς και χαρούμενοι.

Από τον Αύγουστο, το Halo έχει καταχωρηθεί από την Amazon ως προϊόν “πρώιμης πρόσβασης” που απαιτεί “πρόσκληση” για αγορά. (Θα κοστίσει 100 $ συν μια μηνιαία χρέωση των 4 $ μόλις κυκλοφορήσει προς πώληση ευρέως.)

Το Halo που καλύπτεται από ύφασμα δεν έχει οθόνη, ήχους ή δονήσεις και καμία καινοτομία στο σχεδιασμό. Όπως οι ανταγωνιστές του, περιέχει αισθητήρες που παρακολουθούν τη σωματική δραστηριότητα, τον καρδιακό ρυθμό, τον ύπνο και τη θερμοκρασία του σώματος σας. Η εφαρμογή από την οποία συνοδεύεται είναι το μόνο μέρος που μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει για την υγεία σας.

Όμως, το Halo μπαίνει σε αχαρτογράφητα εδάφη, συλλέγοντας κάποια είδη πολύ προσωπικών πληροφοριών – συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών σώματος και ηχογραφήσεων – και στη συνέχεια τις τροφοδοτεί στο λογισμικό της Amazon για ανάλυση.

Οι συσκευές που λειτουργούν με τεχνητή νοημοσύνη όπως το Halo μπορεί να είναι το μέλλον της υγείας. Αλλά δεν είναι το παρόν.

Πηγή πληροφοριών: washingtonpost.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS