ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας

Μερικά άτομα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα με τις δονήσεις που κάνει το iPhone τους, είτε για προσωπικούς είτε για ιατρικούς λόγους. Χάρη σε μια δυνατότητα της προσβασιμότητας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone σας, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προκαλούνται από τις ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης. Δείτε πώς.

iphone

Πρώτον, μια αποποίηση ευθυνών

Κανονικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις περισσότερες δονήσεις στο iPhone σας στην εφαρμογή “Settings” στην ενότητα “Sound & Haptics”. Εκεί μπορείτε να αποφασίσετε αν θέλετε το iPhone σας να κάνει “Vibrate On Ring” ή “Vibrate On Silent”. Αλλά ακόμη και αν τα απενεργοποιήσετε, το iPhοne σας ενδέχεται να δονείται εάν λάβετε μια ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης για ακραία καιρικά φαινόμενα, φυσικές καταστροφές ή κάποιο άτομο που αγνοείται.

Οι ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης μπορούν να απενεργοποιηθούν ξεχωριστά, καθώς για ορισμένα άτομα και αυτές οι δονήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις του iPhοne σας. Απλώς πρέπει να ξέρετε ότι μόλις τις απενεργοποιήσετε, δεν θα λαμβάνετε πλέον δονούμενες ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης.

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλες τις δονήσεις στο iPhone

Αρχικά, ανοίξτε τα “Settings”.

iphone

Στα Settings, μεταβείτε στην ενότητα “Accessibility”.

iphone

Στο Accessibility, πατήστε το “Touch”.

iphone

Στα Touch settings, κάντε scroll προς τα κάτω και πατήστε το διακόπτη με την ένδειξη “Vibration” για να το απενεργοποιήσετε.

Μετά από αυτό, το iPhοne σας δεν θα δονείται πλέον. Αν θέλετε να ξαναενεργοποιήσετε τις δονήσεις, απλώς επισκεφτείτε ξανά το κουμπί “Vibration” στις ρυθμίσεις και πατήστε το “Touch” και ενεργοποιήστε το ξανά.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS