ΑρχικήHow ToΠως να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις Keynote σε Microsoft PowerPoint

Πως να μετατρέψετε τις παρουσιάσεις Keynote σε Microsoft PowerPoint

Το λογισμικό παρουσίασης της Apple κάνει όλη την βαριά δουλειά όταν μετατρέπετε μια παρουσίαση PowerPoint σε Keynote. Το να κάνετε το αντίθετο, ωστόσο, απαιτεί μερικά επιπλέον βήματα – δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα!

PowerPoint Keynote

Πρώτα, κάντε διπλό κλικ στην παρουσίαση Keynote που θέλετε να μετατρέψετε στο Keynote και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “File” πάνω αριστερά.

Στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται, τοποθετήστε τον δείκτη του ποντικιού στο “Export To”. Στο υπομενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στο “PowerPoint”.

PowerPoint Keynote

Θα βρίσκεστε τώρα στην καρτέλα “PowerPoint” του παραθύρου “Export Your Presentation”. Υπάρχουν μερικές επιλογές που μπορείτε να ορίσετε εδώ, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης από τον παραλήπτη σας να χρησιμοποιήσει έναν κωδικό πρόσβασης για να ανοίξει μια παρουσίαση. Αυτή είναι μια καλή ιδέα εάν η παρουσίαση σας περιέχει ευαίσθητες πληροφορίες – δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την ασφάλεια.

Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού “Format:” για να αλλάξετε το αρχείο PowerPoint σε “.pptx” ή “.ppt” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο “Next”.

PowerPoint Keynote

Στη συνέχεια, δώστε στην παρουσίαση σας ένα όνομα, επιλέξτε μια τοποθεσία για να αποθηκεύσετε το αρχείο και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Export”.

PowerPoint Keynote

Η παρουσίαση σας στο Keynote μετατράπηκε πλέον σε αρχείο Microsoft PowerPoint. Για να βεβαιωθείτε ότι μετατράπηκε σωστά πριν το στείλετε, εντοπίστε το έγγραφο και, στη συνέχεια, κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Στο μενού που εμφανίζεται, κάντε κλικ στην επιλογή “Get Info”.

Στην ενότητα “General” (δίπλα στο “Kind:”), μπορείτε να ελέγξετε τον τύπο του αρχείου για να βεβαιωθείτε ότι μετατράπηκε με επιτυχία.

PowerPoint Keynote

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS