ΑρχικήHow ToΠως να κρύψετε μηνύματα και εικόνες στο Discord με τα Spoiler tags

Πως να κρύψετε μηνύματα και εικόνες στο Discord με τα Spoiler tags

Το Discord είναι ιδανικό για να έρθετε σε επαφή με τους φίλους σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε μήνυμα που στέλνετε είναι κατάλληλο για όλους. Ευτυχώς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε spoiler tags για να αποκρύψετε ορισμένα μηνύματα.

Τα Spoiler tags εφαρμόζουν μορφοποίηση στα μηνύματα Discord στο πρόγραμμα περιήγησης σας, στην εφαρμογή Discord για Windows ή Mac ή στην εφαρμογή Discord για κινητά για Android, iPhone ή iPad.

Discord

Προσθήκη Spoiler Tags στο Discord Text Messages

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσθέσετε spoiler tags σε μηνύματα κειμένου που στέλνετε σε έναν server Discord. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών για κινητά για Android, iPhone ή iPad.

Για να προσθέσετε ένα spoiler tag σε ένα μήνυμα κειμένου, πληκτρολογήστε “/spoiler” στην αρχή ενός μηνύματος. Η αποστολή “/spoiler this is a spoiler message” σε ένα server Discord θα κρύψει το μήνυμα έως ότου οι παραλήπτες αποφασίσουν να το δουν.

Discord

Εναλλακτικά, μπορείτε να πληκτρολογήσετε δύο κάθετες γραμμές στην αρχή και στο τέλος του μηνύματος σας. Για παράδειγμα, “||this is a spoiler message||” θα εμφανίζεται επίσης ως spoiler.

Για να προβάλετε ένα μήνυμα spoiler σε μια συνομιλία Discord, κάντε κλικ ή πατήστε το. Το μήνυμα θα εμφανίζεται επισημασμένο με γκρι φόντο πίσω από αυτό.

Προσθήκη Spoiler Tags σε εικόνες ή συνημμένα

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ετικέτες spoiler σε εικόνες ή άλλα συνημμένα που στέλνετε σε ένα server Discord. Οι παραπάνω μέθοδοι δεν θα λειτουργήσουν για τέτοιου είδους περιεχόμενο, αλλά μπορείτε να επισημάνετε αρχεία και εικόνες ως spoilers πριν τα ανεβάσετε.

Δυστυχώς, μπορείτε να προσθέσετε spoiler tags μόνο σε εικόνες ή συνημμένα που στέλνετε μέσω του ιστότοπου Discοrd ή στην εφαρμογή για Windows ή Mac – δεν υποστηρίζονται στις εφαρμογές για κινητά.

Για να το κάνετε αυτό στην εφαρμογή Discord desktop ή στον ιστότοπο, μεταφέρετε και αποθέστε το αρχείο σας στο server chat ή κάντε κλικ στο σύμβολο συν (+) δίπλα στη γραμμή συνομιλίας.

Discord

Θα εμφανιστεί μια προεπισκόπηση του συνημμένου αρχείου σας πριν αποσταλεί στο chat.

Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου “Mark as Spoiler” για να αποκρύψετε την εικόνα ή το αρχείο μετά την αποστολή και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Upload”.

Discord

Μετά την αποστολή της, η εικόνα ή το αρχείο θα εμφανιστεί στο Discοrd πίσω από τα spoiler tags. Μπορείτε να πατήσετε “Spoiler” για να αγνοήσετε την προβολή spoiler και να ελέγξετε το αρχείο.

Αυτό αφαιρεί το spoiler tag και εμφανίζει την εικόνα ή το αρχείο ως συνήθως.

Πηγή: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS