ΑρχικήHow ToΠώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας

Πώς να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας

Πιθανότατα δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν ιδιοκτήτη iPhone ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το φλας LED στο πίσω μέρος του iPhone σας ως φακό. Η Apple έχει συμπεριλάβει τη συντόμευση στο Control Center από το iOS 7. Αλλά ξέρατε ότι μπορείτε να ελέγξετε τη φωτεινότητα του φακού του iPhone σας; Δείτε πώς.

Αρχικά, εκκινήστε το Control Center στο iPhone σας χρησιμοποιώντας μία από τις δύο μεθόδους που αναφέρονται εδώ:

  • iPhone X ή νεότερο: Σύρετε προς τα κάτω από την επάνω δεξιά άκρη της οθόνης.
  • iPhone SE και iPhone 8 ή παλαιότερα: Σύρετε προς τα πάνω από το κάτω άκρο της οθόνης.

Όταν το Control Center εμφανιστεί στην οθόνη σας, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο του φακού.

iPhone

Αφού κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο για λίγο, θα δείτε μια νέα οθόνη με ένα εικονίδιο φακού στην κορυφή και ένα μεγάλο ρυθμιστικό πέντε τμημάτων στη μέση. Το επάνω τμήμα σημαίνει μέγιστη φωτεινότητα φακού και το κάτω μέρος σημαίνει ότι ο φακός είναι εντελώς απενεργοποιημένος.

iPhone

Για να αλλάξετε τη φωτεινότητα του φακού, μετακινήστε το δάχτυλο σας πάνω και κάτω κατά μήκος του ρυθμιστικού. Ή απλώς πατήστε το τμήμα που αντιστοιχεί στο επίπεδο που θέλετε. Προσοχή, οι φωτεινότερες ρυθμίσεις θα μειώσουν την μπαταρία του iPhone σας πιο γρήγορα.

iPhone

Όταν το έχετε ορίσει πώς θέλετε, πατήστε στην οθόνη μία φορά και το ρυθμιστικό θα εξαφανιστεί, αλλά ο φακός θα παραμείνει αναμμένος. Για να απενεργοποιήσετε τον φακό, εκκινήστε ξανά το Control Center (εάν είναι απαραίτητο) και πατήστε το εικονίδιο με τον υψηλό φωτισμό.

Την επόμενη φορά που θα πατήσετε το εικονίδιο φακού του Control Center για να το ενεργοποιήσετε, θα προεπιλεγεί η τελευταία ρύθμιση φωτεινότητας που έχετε ορίσει στο ρυθμιστικό.

Τώρα ίσως αναρωτιέστε: Εάν μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τη φωτεινότητα του φακού, πόσο φωτεινό είναι το κανονικό; Από προεπιλογή, ο φακός του iPhone σας ανάβει στη χαμηλότερη ρύθμιση, την οποία πιθανώς ορίζει η Apple για να διατηρήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS