ΑρχικήUpdatesΚατεβάστε το WinZip 3.5.0 για iOS 7

Κατεβάστε το WinZip 3.5.0 για iOS 7

Download-WinZip-3-5-0-for-iOS-7

H WinZip Computing ανακοίνωσε την κυκλοφορία του WinZip 3.5.0 για τους χρήστες του iOS 7 σε iPhone, iPod touch και iPad, προσθέτοντας άμεση πρόσβαση στο Google Drive και στο OneDrive, με υποστήριξη για αρχεία iWork, και πολλά άλλα.

Οι προγραμματιστές δηλώνουν περήφανα στο iTunes App Store, «το WinZip καθιστά εύκολο τον χειρισμό αρχείων Zip και RAR στο iPhone, iPad ή το iPod Touch σας! Είτε έχετε λάβει ένα αρχείο zip ή RAR ως συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή αν θέλετε να κατεβάσετε και να προβάλετε τα περιεχόμενα ενός αρχείου Zip και RAR από το διαδίκτυο, απλά με την επιλογή -Άνοιγμα με WinZip-».

Εκτός από την εξαγωγή εισερχόμενων αρχείων, η πλήρης έκδοση σας επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε πράγματα με άλλους μέσω του AirDrop, την τεχνολογία της Apple για file-sharing. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δείτε σχεδόν οποιοδήποτε είδος αρχείου, από έγγραφα του Word και υπολογιστικά φύλλα του Excel μέχρι φωτογραφίες, βασικές παρουσιάσεις, ακόμα και ταινίες.

Η έκδοση 3.5.0 έρχεται με άμεση πρόσβαση στο Google Drive και OneDrive (στην πλήρη έκδοση του WinZip), υποστήριξη για τη γνωστή σουίτα παραγωγικότητας iWork της Apple (συμπεριλαμβανομένων μορφών αρχείων για Pages, Keynote και Numbers), πρόσβαση στο helpdesk όταν η εφαρμογή δεν λειτουργεί και έξυπνη συμπίεση φωτογραφίας.

Η συνολική εμφάνιση και αίσθηση του app έχει επανασχεδιαστεί «ώστε να είναι πιο εύκολη στην πλοήγηση, στη συμπίεση, στην προστασία και στο διαμοιρασμό αρχείων», σύμφωνα με τους προγραμματιστές. Κατεβάστε το WinZip για iOS.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS