ΑρχικήUpdatesSkype: Νέες εικόνες φόντου για desktop και θόλωση background για το iOS

Skype: Νέες εικόνες φόντου για desktop και θόλωση background για το iOS

Η Microsoft φέρνει την εμπειρία των βιντεοκλήσεων του Teams στο Skype για το desktop και για τις συσκευές iOS.

Η Microsoft κυκλοφόρησε την έκδοση 8.62 στο Skype, η οποία φέρνει features από το Microsoft Teams στις βιντεοκλήσεις της εφαρμογής.

skype teams

Το Skype για desktop προσφέρει τώρα στους χρήστες έναν κατάλογο προκαθορισμένων εικόνων όπου μπορούν να επιλέξουν ως προεπιλεγμένο φόντο. Αυτή η λειτουργία βασίζεται στην υπάρχουσα δυνατότητα για τους χρήστες όπου μπορούν να ανεβάζουν τη δική τους εικόνα φόντου.

Η Microsoft παρουσίασε προσαρμοσμένες λειτουργίες φόντου στο Teams τον Ιούνιο και προσέφερε το εφέ θολώματος φόντου για κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, ενώ το συγκεκριμένο εφέ μπορεί να κρύψει ένα ακατάστατο δωμάτιο, η Microsoft λέει ότι τα εφέ παρασκηνίου δεν εγγυώνται την απόκρυψη ευαίσθητων πληροφοριών από άλλους σε μια διαδικτυακή συνάντηση.

Όπως έγινε γνωστό, η προβολή πλέγματος του Skype έχει βελτιωθεί για φορητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Σε κινητά, οι χρήστες μπορούν να δουν έως και εννέα άλλους συνομιλητές ταυτόχρονα, ενώ στην επιφάνεια εργασίας η προβολή έχει επεκταθεί από εννέα χρήστες σε δώδεκα.

Επιπλέον, η Microsoft αναφέρει ότι έχει βελτιώσει τον συγχρονισμό μηνυμάτων όταν ορισμένες συζητήσεις δεν ενημερώνονται αυτόματα.

Η Microsoft κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα μια προεπισκόπηση των λειτουργιών που αφορούν τους καταναλωτές για τις εκδόσεις iOS και Android της πλατφόρμας Teams. Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει εάν σκοπεύει να αντικαταστήσει το Skype με το Teams.

skype teams

Η Microsoft έφερε επίσης το feature θόλωσης φόντου στο Skype σε iOS, επιτρέποντας στους χρήστες να αποκρύψουν το πραγματικό background. Το εφέ θόλωσης του φόντου δεν είναι διαθέσιμο στην έκδοση για Android και δεν αναφερθεί ακόμη τίποτα από τη Microsoft για το εάν και πότε θα είναι συμβατό και για τους χρήστες των Android.

Για να ενεργοποιήσουν το θόλωμα στο background ή το προσαρμοσμένο φόντο στο iOS, οι χρήστες μπορούν να πατήσουν το μενού “περισσότερα” και να ενεργοποιήσουν την λειτουργία “Θόλωμα του φόντου μου”.

Στα desktop, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά φόντα κατά τη διάρκεια μιας κλήσης ή να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο για όλες τις βιντεοκλήσεις στο Skype.

Η Microsoft τον περασμένο μήνα ενοποίησε επίσης την εφαρμογή Skype για Windows 10 με την εφαρμογές Skype για desktop. Η εταιρεία δημιούργησε τη νέα εφαρμογή για τα Windows 10 στο Electron, η οποία βρίσκεται στην ίδια έκδοση του Skype που είναι διαθέσιμη στον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής.

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS