ΑρχικήHow ToApple Watch: Πώς διαγράφετε τις ειδοποιήσεις από το "έξυπνο" ρολόι σας;

Apple Watch: Πώς διαγράφετε τις ειδοποιήσεις από το “έξυπνο” ρολόι σας;

Το Apple Watch, το “έξυπνο” ρολόι που παρουσίασε η Apple το 2014, είναι μία συσκευή που έχει λύσει τα χέρια σε πολλούς χρήστες iPhone, καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή στα δεδομένα του iPhone τους, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να το έχουν συνέχεια πάνω τους. Συγκεκριμένα, όταν το iPhone είναι απενεργοποιημένο ή εκτός εμβέλειας, το Apple Watch μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα δίκτυο Wi-Fi για την αποστολή και τη λήψη δεδομένων. Επίσης, αν το ρολόι διαθέτει τη σχετική δυνατότητα, μπορείτε να το συνδέσετε με ένα κινητό δίκτυο. Ακόμα, αν διαμορφώσατε ένα Apple Watch για ένα μέλος της οικογένειας, το μέλος αυτό μπορεί να χρησιμοποιεί τη σύνδεση κινητού ή Wi-Fi δικτύου με το ρολόι του. Το Apple Watch σας παρέχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις ειδοποιήσεις σας χωρίς να χρειάζεται να αγγίζετε ποτέ το iPhone σας. Ωστόσο, πολλές φορές οι ειδοποιήσεις συσσωρεύονται και πιάνουν χώρο στην “έξυπνη” συσκευή σας, επομένως το μόνο που θέλετε είναι να τις διαγράψετε. Πώς μπορείτε να διαγράψετε γρήγορα όλες τις ειδοποιήσεις στο Apple Watch σας;

Apple Watch-ειδοποιήσεις

Ξεκινώντας από το watchOS 7, η Apple άλλαξε τον τρόπο εκκαθάρισης όλων των ειδοποιήσεων. Στο παρελθόν, θα έπρεπε να πατήσετε παρατεταμένα στο Κέντρο ειδοποιήσεων για να σας εμφανιστεί το κουμπί Εκκαθάριση όλων. Ωστόσο, από το watchOS 7 και μετά, η Apple έχει αποχαιρετήσει το 3D Touch. Αυτό αλλά αλλάζει τη διαδικασία εκκαθάρισης όλων των ειδοποιήσεων που έχουν συσσωρευτεί στη συσκευή σας.

Αρχικά, θα πρέπει να δείτε το watch face στο Apple Watch και να σύρετε προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης για να σας εμφανιστεί το Κέντρο ειδοποιήσεων. Εάν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, πατήστε παρατεταμένα στο επάνω άκρο της οθόνης και μετά σύρετε προς τα κάτω.
Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί στην οθόνη της συσκευής σας μια λίστα με όλες τις ειδοποιήσεις σας. Αν πατήσετε παρατεταμένα στην οθόνη, δεν θα συμβεί τίποτα. Σύρετε προς τα κάτω για να φτάσετε στην κορυφή αυτής της οθόνης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Digital Crown.
Στην κορυφή του Κέντρου ειδοποιήσεων, θα βρείτε ένα νέο κουμπί “Εκκαθάριση όλων”. Πατήστε πάνω σε αυτό για να διαγράψετε αμέσως όλες τις ειδοποιήσεις αλλά και για να κλείσετε το Κέντρο ειδοποιήσεων.

Apple Watch-ειδοποιήσεις

Έχοντας ακολουθήσει αυτά τα απλά και σύντομα βήματα και επιστρέψετε στο Κέντρο ειδοποιήσεων, θα δείτε στην οθόνη σας να γράφεται το εξής: “Χωρίς ειδοποιήσεις”.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS