ΑρχικήTop PicksΟι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Παρόλο που η Apple παρέχει τη δική της εφαρμογή Notes σε iPadOS, αυτό προορίζεται μόνο για μια απλή και βασική χρήση. Υπάρχουν πολλές καλές εφαρμογές σημειώσεων που αναπτύχθηκαν ειδικά για χρήση στο iPad Pro, και προσφέρουν πολλές επιπλέον λειτουργίες. Εδώ θα δείτε κάποιες από τις καλύτερες εφαρμογές για σημειώσεις, ιδανικές για το tablet της Apple.

1. Notability

εφαρμογές σημειώσεων
Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

To Notability από το Ginger Labs, είναι μια εξαιρετική εφαρμογή λήψης σημειώσεων γενικής χρήσης για τo λογισμικό iOS, και αξίζει να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει πολλά βραβεία τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να συνδυάζει πολλές λειτουργίες, όπως πληκτρολόγηση, σκίτσο, χειρόγραφο και φωτογραφίες, σε ένα μόνο μέρος, ενώ υποστηρίζει επίσης σχολιασμούς PDF. Οι σημειώσεις μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω email και υπηρεσιών που βασίζονται στο cloud, συμπεριλαμβανομένων των AirDrop, Google Drive και Dropbox.

Στο App Store κοστίζει 9,99 $.

2. Evernote

Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Το Evernote είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για τη συλλογή πολλαπλών δυνατοτήτων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, σημειώσεων κειμένου, ηχογραφημένων μηνυμάτων και αποκομμάτων ιστοσελίδων – όλα συγκεντρωμένα σε ένα αρχείο για αποθήκευση και κοινοποίηση.

Η εφαρμογή iOS είναι δωρεάν και προσφέρει αγορές εντός εφαρμογής. Ωστόσο, το δωρεάν προϊόν περιορίζεται στο συγχρονισμό μόνο δύο συσκευών και οι μεταφορτώσεις περιορίζονται σε μόλις 60MB ανά μήνα. Στην Premium έκδοση μπορείτε να συγχρονίσετε όλες τις συσκευές σας, με μεταφορτώσεις 10 GB το μήνα, καθώς και τις πρόσθετες δυνατότητες της υποστήριξης live συνομιλίας και της πρόσβασης εκτός σύνδεσης στις σημειώσεις σας, για 7,99 $ ανά μήνα. Εναλλακτικά, υπάρχει ένα επιχειρηματικό μοντέλο για 14,99 $ το μήνα με αυξημένα όρια και πρόσθετες λειτουργίες.

3. GoodNotes

Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν το iPad Pro για να έχουν εύκολα χειρόγραφες σημειώσεις θα πρέπει να ρίξουν μια ματιά στο GoodNotes. Με έμφαση στο χειρόγραφο, είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων και διευκολύνει την εισαγωγή πολύπλοκων μαθηματικών και χημικών εξισώσεων.

Το GoodNotes μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για σχολιασμό PDF, ενώ μπορείτε να αναζητήσετε χειρόγραφες σημειώσεις και να μετατρέψετε το χειρόγραφο σε κείμενο. Οι σημειώσεις συγχρονίζονται επίσης μέσω iCloud και μπορούν να δημιουργηθούν αντίγραφα ασφαλείας για το Dropbox, το Google Drive ή το Box.

Η εφαρμογή GoodNotes είναι διαθέσιμη στο κατάστημα iOS για 7,99 $.

4. Nebo

Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Για εσάς που κρατάτε σημειώσεις με ανάγκες που υπερβαίνουν το βασικό, το Nebo μπορεί να ανταπεξέλθει στην πρόκληση. Ενώ πολλές εφαρμογές σημειώσεων επιτρέπουν την εισαγωγή κειμένου, το Nebo μπορεί επίσης εύκολα να δομήσει σημειώσεις, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε παραγράφους, τίτλους και λίστες κουκκίδων για την οργάνωση.

Διαχειρίζεται επίσης «πλούσιο περιεχόμενο», όπως διαγράμματα, σκίτσα με διαφορετικά χρώματα και μέγεθος στυλό, διαγράμματα ροής και τύπους, επιτρέποντάς σας να τα ενσωματώσετε στο έγγραφο. Μόλις ολοκληρωθούν, τα έγγραφα μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες μορφές, όπως Word, PDF, ακόμη και HTML.

Το Nebo είναι διαθέσιμο για πολλά λογισμικά, συμπεριλαμβανομένων των Windows 10, Android και φυσικά iOS, με 6,99 $.

5. Whink

εφαρμογές σημειώσεων
Οι καλύτερες εφαρμογές σημειώσεων για το iPad Pro!

Το Whink είναι μια εφαρμογή iOS, κατάλληλη για προσωπικές σημειώσεις, και δίνει την αίσθηση ότι γράφετε σε χαρτί. Είτε προτιμάτε να γράφετε με γραφίδα, να πληκτρολογείτε κείμενο ή να σχεδιάζετε με ένα δάχτυλο, το Whink κάνει τη διαδικασία τόσο απλή όσο η χρήση πραγματικού χαρτιού.

Μπορούν επίσης να προστεθούν και να ενσωματωθούν πολυμέσα, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, διαγραμμάτων με χρώματα και γεωμετρικά σχήματα. Τα έγγραφα μπορούν να επισημανθούν, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να ληφθούν σημειώσεις κατά την ανάγνωση ενός άλλου εγγράφου.

Μπορείτε να το έχετε στο iPad Pro για 4,99 $.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS