ΑρχικήHow ToΡυθμίστε τη λειτουργία «Sleep Tracking» στο Apple Watch σας

Ρυθμίστε τη λειτουργία «Sleep Tracking» στο Apple Watch σας

Η λειτουργία «Sleep Tracking» είναι διαθέσιμη σε όλα τα Apple Watch Series 3 και νεότερα. Πρόκειται για μια λειτουργία, η οποία παρακολουθεί τις συνήθειες ύνου σας ενώ φοράτε το ρολόι σας. Ωστόσο πρέπει να τη ρυθμίσετε καταλλήλως εάν θέλετε να την χρησιμοποιήσετε.  

Apple Watch

Ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνετε, είναι μέσω της iPhone συσκευής σας. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας τρέχει το iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση και ότι το Apple Watch τρέχει το watchOS 7 ή μεταγενέστερο.

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή “Health” στο iPhone σας.

Στη συνέχεια, πατήστε την καρτέλα “Browse” και μετά πατήστε “Sleep“.

Τώρα μπορείτε να προγραμματίσετε τη ρουτίνα του ύπνου σας. Το να έχετε ένα καθορισμένο πρόγραμμα βοηθά το Apple Watch να ξεκινήσει την παρακολούθηση της δραστηριότητας του ύπνου σας. Ρυθμίζει επίσης ένα αυτόματο ξυπνητήρι για να σας αφυπνίζει το πρωί.

Πατήστε “Full Schedule & Options“.

Στην ενότητα “Full Schedule“, πατήστε “Set Your First Schedule“.

Επιλέξτε ποιες ημέρες της εβδομάδας θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα και στη συνέχεια, ορίστε τις ώρες “ύπνου” και “αφύπνισης”.

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας, μπορείτε να το κάνετε στο κάτω μέρος. Όταν τελειώσετε, πατήστε “Add” επάνω δεξιά.

Μπορείτε να ορίσετε όσα προγράμματα θέλετε για το Apple Watch σας. Επιλέξτε απλά το “Add Schedule for Other Days“.

Όταν ολοκληρώσετε την προσαρμογή των χρονοδιαγραμμάτων σας, κάντε scroll down και ορίστε τις ρυθμίσεις “Sleep Goal“, “Wind Down” και “Wind Down Shortcuts“. Για να συνεχίσετε, πατήστε το “Options“.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις που θέλετε στο μενού “Sleep Mode” Ενδεχομένως να θέλετε να ενεργοποιήσετε τις επιλογές “Turn On Automatically” και “Track Time in Bedwith iPhone“.

Αφού το κάνετε αυτό, η λειτουργία “Do Not Disturb” θα ενεργοποιείται αυτόματα κάθε φορά που το iPhone σας βρίσκεται σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Αυτό θα θέσει σε σίγαση όλες τις εισερχόμενες ειδοποιήσεις όταν κοιμάστε.

Τέλος, κάντε scroll down και πατήστε “Manage Sleep in the Apple Watch App“. Όταν ξυπνάτε, μπορείτε να ελέγχετε το μέσο χρονικό διάστημα που κοιμηθήκατε ή βρισκόσασταν στο κρεβάτι στην εφαρμογή “Health” του iPhone σας.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS