ΑρχικήHow ToΠώς να ρυθμίσετε την αυτόματη απάντηση στο "Μην ενοχλείτε" στα iPhone

Πώς να ρυθμίσετε την αυτόματη απάντηση στο “Μην ενοχλείτε” στα iPhone

Εάν έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Μην ενοχλείτε” στο iPhone σας και κάποιος σας στείλει ένα μήνυμα, μπορεί να λάβει ένα “Αυτόματο μήνυμα” ως απάντηση. Δείτε πώς μπορείτε να διαμορφώσετε αυτό το μήνυμα και να επιλέξετε ποιος θα το λαμβάνει.

iPhone

Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, πηγαίνετε στις “Ρυθμίσεις” πατώντας το εικονίδιο με το γκρι χρώμα. Συνήθως βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της αρχικής οθόνης σας.

Στις “Ρυθμίσεις”, πατήστε τη λειτουργία “Μην ενοχλείτε”.

Στις ρυθμίσεις του “Μην ενοχλείτε”, μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε τις επιλογές αυτόματης απάντησης. Πατήστε το “Αυτόματη απάντηση“.

Στην επόμενη οθόνη στο iPhone σας, πατήστε την περιοχή εισαγωγής κειμένου και πληκτρολογήστε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που θα κάνετε, αυτό το μήνυμα θα αποστέλλεται αυτόματα σε άτομα που σας στέλνουν ένα μήνυμα ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία “Μην ενοχλείτε”.

Όταν ολοκληρώσετε την συγγραφεί του μηνύματος, πατήστε “Πίσω”.

Εάν θέλετε να αλλάξετε ποιος θα λαμβάνει το μήνυμα αυτόματης απάντησης, πατήστε “Αυτόματη απάντηση σε” στις επιλογές του “Μην ενοχλείτε”.

Θα δείτε μια λίστα επιλογών, όπως “Κανένας” (αυτό απενεργοποιεί την Αυτόματη απάντηση), “Πρόσφατα” (άτομα που έχουν στείλει πρόσφατα μηνύματα), “Αγαπημένα” (άτομα στη λίστα επαφών που έχετε επισημάνει ως αγαπημένα) ή “Όλες οι επαφές” “(Όλοι στη λίστα επαφών σας). Πατήστε την επιλογή που θέλετε για να την ορίσετε. Όταν τελειώσετε, πατήστε “Πίσω” και μετά βγείτε από τις Ρυθμίσεις. Τώρα μπορείτε να απολαύστε την ηρεμία σας χωρίς να σας ενοχλεί κανείς!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS