ΑρχικήinetAndroid 11 Go: Θα ανοίγει τις εφαρμογές 20% πιο γρήγορα!

Android 11 Go: Θα ανοίγει τις εφαρμογές 20% πιο γρήγορα!

Το Android 11 Go θα κυκλοφορήσει για διάφορες συσκευές, και η Google ανακοίνωσε ότι θα ανοίγει εφαρμογές 20% πιο γρήγορα.

To Andrοid 11 είναι τώρα διαθέσιμο σε Pixel συσκευές, και τηλέφωνα από το OnePlus, το Xiaomi, το Oppo και το Realme, και τώρα η Google έχει ανακοινώσει λεπτομερώς το αντίγραφό της σχεδιασμένο για συσκευές χαμηλής ισχύος: Android 11 Go.

android 11 go
Android 11 Go: Θα ανοίγει τις εφαρμογές 20% πιο γρήγορα!

Ένα από τα μεγαλύτερα νέα χαρακτηριστικά είναι ότι η νέα έκδοση Go, υποτίθεται ότι λειτουργεί σε συσκευές με 2 GB μνήμης RAM ή μικρότερη – μια μικρή αύξηση από το Android 10 (έκδοση Go), το οποίο δημιουργήθηκε για συσκευές με λιγότερο από 1,5 GB μνήμης RAM. Αλλά μην περιμένετε απαραίτητα να αναβαθμίσετε το υπάρχον 2 GB τηλέφωνό σας: Το Andrοid 11 Go πρόκειται να βγει μόνο για τα νέα τηλέφωνα με τόσο μεγάλη μνήμη, όχι τα παλαιότερα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Google στο The Verge.

Επίσης, η Google λέει ότι εξαρτάται από τους OEM εάν θέλουν να τοποθετήσουν το Android 11 Go σε μια συσκευή αντί για το Andrοid 10 Gο, σε αντίθεση με αυτό που προτάθηκε σε ένα έγγραφο που έλαβε η XDA Developers τον Ιούλιο. Η Google δεν θα παρείχε παραδείγματα συσκευών που μπορούν να λάβουν την ενημέρωση.

Ωστόσο, εάν έχετε ένα τηλέφωνο που μπορεί να αναβαθμιστεί σε Andrοid 11 Go αυτή τη στιγμή, μπορείτε να δοκιμάσετε νέες λειτουργίες, όπως ομαδοποιημένες ειδοποιήσεις από εφαρμογές συνομιλίας στις ειδοποιήσεις σας, όπως το Andrοid 11 και να εκχωρήσετε άδειες για μία φορά σε εφαρμογές για πράγματα όπως το μικρόφωνο ή η κάμερα.

google
Andrοid 11 Go: Θα ανοίγει τις εφαρμογές 20% πιο γρήγορα!

Οι εφαρμογές θα ξεκινούν επίσης 20% ταχύτερα από ό,τι στο Android 10 Go, σύμφωνα με τη Google. Επίσης, το Android 11 Go προσθέτει ένα σύστημα πλοήγησης βάσει κινήσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετακινηθείτε στη διεπαφή χρήστη του τηλεφώνου.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS