ΑρχικήReviewsScanWatch: To ρολόι που μπορεί να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα

ScanWatch: To ρολόι που μπορεί να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα

Το έξυπνο ρολόι της Withings, ScanWatch, είναι το πρώτο που προσφέρει μια πλήρη σειρά εργαλείων παρακολούθησης της υγείας σε ένα ρολόι.

scanwatch
ScanWatch: To ρολόι που μπορεί να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα

Το ScanWatch διαθέτει ενσωματωμένους αισθητήρες ECG (ηλεκτροκαρδιογράφημα) και SpO2 (κορεσμός οξυγόνου στο αίμα). Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να παρακολουθεί την κολπική μαρμαρυγή και την άπνοια ύπνου, δύο ανεπαίσθητες αλλά σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία.

Το μεγαλύτερο, μοντέλο 42mm είναι υπέροχα απλό, με χοντρές προεξοχές και λεπτή λοξή άκρη. Η μικρότερη έκδοση 38mm είναι πολύ πιο ομαλή, με στενότερο πλαίσιο και στρογγυλεμένες προεξοχές που συνδυάζονται πολύ καλύτερα στο φόντο. Και για τα δύο μεγέθη, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε λευκό ή μαύρο.

Υπάρχουν και δύο ακόμα λειτουργίες στο ScanWatch, το χαμηλότερο καντράν είναι το αναλογικό που διαθέτει κάθε υβρίδιο Withings, μετράει από το ένα έως το εκατό, και λειτουργεί μέχρι το όριο που έχετε ορίσει για τον εαυτό σας στη συνοδευτική εφαρμογή. Αν θέλετε να παρακολουθείτε τη δραστηριότητά σας αλλά θέλετε να αποφύγετε περιττές οθόνες, είναι ιδανικό.

Στην κορυφή το δεύτερο ρολόι, είναι η στρογγυλή οθόνη PMOLED που θα σας δείχνει έξυπνες ειδοποιήσεις και θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στις ειδικές λειτουργίες του ρολογιού, να περιηγηθείτε στο μενού που δείχνει τον καρδιακό σας ρυθμό, τα βήματα που έχετε κάνει, την απόσταση που διανύσατε και άλλα. Θα μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε μια δοκιμή ECG και SpO2.

Και τα δύο είναι σχετικά εύκολο να εκτελεστούν, απλά πρέπει να είστε ακίνητοι και να βάλετε τα χέρια σας σε μια επιφάνεια, με ένα δάχτυλο στηριγμένο στη στεφάνη του ScanWatch για το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Και παρακολουθώντας την αναφορά στη μικρή οθόνη σας βοηθά να δείτε πώς τα πάει η καρδιά σας.

ScanWatch: To ρολόι που μπορεί να κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα

Φυσικά, όλα τα προϊόντα Withings βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο Health Mate, μια από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές για την υγεία. Παρουσιάζει την υγεία σας σε καθημερινό ταμπλό και συγκεντρώνει τα πιο μακροπρόθεσμα δεδομένα για να σας δώσει μια ευρεία εικόνα της προόδου σας (ή της έλλειψης αυτής) με την πάροδο του χρόνου. Η Withings λέει ότι η μπαταρία του ScanWatch θα διαρκεί έως και 30 ημέρες με μία μόνο φόρτιση.

Βέβαια, το ScanWatch είναι πολύ ακριβό για υβριδικό ρολόι, παρά όλα αυτά τα χαρακτηριστικά. Στις ΗΠΑ, το μεγαλύτερο μοντέλο θα φτάνει τα $ 300, δηλαδή ένα ποσό που θα μπορούσατε να ξοδέψετε για ένα κορυφαίο smartwatch.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS