ΑρχικήUpdatesLinux Mint v20.1 Θα κυκλοφορήσει με τον νέο WebApp Manager

Linux Mint v20.1 Θα κυκλοφορήσει με τον νέο WebApp Manager

Σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα, κυκλοφόρησε η πρώτη δοκιμαστική έκδοση του Linux Mint 20 ‘Ulyana’. Μέχρι σήμερα, η ομάδα ανάπτυξης του λειτουργικού έχει βελτιώσει αρκετά τα προβληματικά σημεία της νέας έκδοσης. Σύμφωνα με την ομάδα, σύντομα θα έρθει και η έκδοση v20.1, η οποία θα περιέχει τις απαραίτητες βελτιώσεις, αλλά θα φέρει στους χρήστες και μερικές νέες δυνατότητες.

Πρόσφατα, ο Clement Lefebvre, δημιουργός του Linux Mint, ανακοίνωσε μια από τις νέες δυνατότητες που θα υπάρχουν στο Linux Mint v20.1. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανάφερε πως η νέα έκδοση θα περιέχει το “WebApp Management system”, γνωστό και ως “WebApp Manager”.

Το Webapp Manager λοιπόν, είναι ένα νέο έργο της ομάδας ανάπτυξης του Linux Mint, το οποίο θα παρέχει τις δυνατότητες του “Peppermint ICE manager”, στους χρήστες του Linux Mint 20.1. Χάρη της νέας δυνατότητας, οι χρήστες θα μπορούν να μετατρέπουν τις διάφορες ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν, σε εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος.

Μετατρέποντας τις αγαπημένες τους ιστοσελίδες σε εφαρμογές, οι χρήστες θα μπορούν να τις ανοίγουν απευθείας, χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιούν προγράμματα περιήγησης.

Linux Mint v20.1 Θα κυκλοφορήσει με τον νέο WebApp Manager

Επιπλέον, η εφαρμογή περιέχει διάφορα εργαλεία, τα οποία κάνουν το σερφάρισμα ακόμα πιο άνετο και εύκολο. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργούν συντομεύσεις των ιστοσελίδων, έτσι ώστε να σερφάρουν στα διάφορα σημεία, χωρίς την ανάγκη από επιπλέον παράθυρα.

Εκτός από τα παραπάνω, οι χρήστες έχουν και την δυνατότητα να προσθέσουν την εφαρμογή στην γραμμή γρήγορης έναρξης, έτσι ώστε να μπορούν να την ανοίγουν με ένα απλό κλικ.

Εγκατάσταση του WebApp Manager στο Linux Mint 20.1:

Εφόσον επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε τον WebApp Manager πριν την προσθήκη του στο λειτουργικό, μπορείτε να κάνετε λήψη από εδώ. Ωστόσο, επειδή η εφαρμογή είναι σε beta στάδιο, πολλές από τις δυνατότητες της δεν θα λειτουργούν σωστά.

Για τον ίδιο λόγο, εμείς συστήνουμε να περιμένετε την κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης, η οποία θα περιέχει όλες της δυνατότητες, αλλά ταυτόχρονα δεν θα περιέχει τα προβλήματα που υπάρχουν στην beta έκδοση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS