ΑρχικήinetΚυκλοφορία iPhone 12: Θα το δούμε τελικά μέχρι το τέλος του 2021;

Κυκλοφορία iPhone 12: Θα το δούμε τελικά μέχρι το τέλος του 2021;

Νέα στοιχεία για την κυκλοφορία του iPhone 12, που όλοι περιμένουμε να μην γίνει τελικά τον Σεπτέμβρη, λένε πως θα καθυστερήσει μόνο 2 μήνες!

κυκλοφορια iphone 12 apple
Κυκλοφορία iPhone 12: Θα το δούμε τελικά μέχρι το τέλος του 2021;

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από το Nikkei Asian Review, επιβεβαιώνεται ότι το νέο smartphone της Apple δε θα έρθει σύντομα, αλλά απορρίπτονται οι εικασίες που ήθελαν την κυκλοφορία του να αναβάλλεται για τον επόμενο χρόνο.

Τα στοιχεία λένε πως το iPhone 12 θα αργήσει μόνο έναν ή δύο μήνες, λόγω καθυστερήσεων στην παραγωγή.

Οι προβλέψεις του Nikkei τον Μάρτιο, ανέφεραν ότι το νέο μοντέλο «θα αργήσει αρκετούς μήνες», και ότι υπάρχει πιθανότητα η κυκλοφορία του να γίνει την επόμενη χρονιά.

Μία από τις πηγές του ισχυρίζεται ότι η Apple «κάνει ότι μπορεί για να κυκλοφορήσει το νέο μοντέλο όσο πιο γρήγορα γίνεται.» Φυσικά δεν αποκλείει επιπλέον καθυστερήσεις που ενδέχεται να προκύψουν, αφού μερικά από τα τελικά σχέδια «δεν έχουν αποφασιστεί ακόμα».

Η αναφορά λέει ότι αιτία της καθυστέρησης είναι κατά βάση τα τμήματα που αφορούν το 5G. Το iPhone 12 που θα υποστηρίζει πιο γρήγορο mmWave 5G δίκτυο βρίσκεται 2 μήνες πίσω, ενώ η κυκλοφορία των μοντέλων του  sub-6 GHz 5 είναι μεταξύ ενός και 1,5 μήνα πίσω.

Επιπλέον, λέγεται ότι η Apple για να καλύψει το κενό της καθυστέρησης, αυξάνει την παραγωγή κάποιων παλαιότερων μοντέλων συμπεριλαμβανομένων των iPhone XR, iPhone 11, και iPhone SE.

Κυκλοφορία iPhone 12: Θα το δούμε τελικά μέχρι το τέλος του 2021;

Τα μοντέλα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν είναι τέσσερα και συγκεκριμένα, δύο χαμηλότερου κόστους οθόνης 5.4-ιντσών και 6.1-ιντσών, και δύο premium 6.1-ιντσών και 6.7-ιντσών. Όλα τα μοντέλα θα έχουν οθόνη OLED, όμως μερικά θα υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και σύνδεση 5G.

Τα νέα iPhone 12 θα έχουν επίσης αναβαθμισμένο σύστημα Face ID και αισθητήρα LIDAR στο πίσω μέρος. Επιπλέον, τα δύο πιο ακριβά μοντέλα θα έχουν μεγαλύτερη μπαταρία και 3x οπτικό ζουμ. Ας μην ξεχνάμε και τις φήμες που θέλουν τον φορτιστή και τα ακουστικά να απουσιάζουν από τη νέα συσκευασία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS