Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου, 23:47
Αρχική Top Picks Πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα δωρεάν φίλτρα Photoshop online;

Πού μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα δωρεάν φίλτρα Photoshop online;

Το Adobe Photoshop είναι ένα πολύ και δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφιών. Ακόμα κι αν υπάρχουν φθηνότερες ή δωρεάν διαθέσιμες εναλλακτικές λύσεις, οι χρήστες το προτιμούν σε σχέση με άλλες επιλογές. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι με το Photoshop μπορείτε να επεξεργαστείτε και να βελτιώσετε απεριόριστα μία φωτογραφία. Παρόλα αυτά, εάν είστε αρχάριος χρήστης ή δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Photoshop στο παρελθόν, αυτό το λογισμικό μπορεί να είναι πολύ συγκεχυμένο. Εκεί μπορούν να σας βοηθήσουν τα φίλτρα του Photoshop. Η εφαρμογή ενός φίλτρου είναι ένας απλός τρόπος για να βελτιώσετε τις φωτογραφίες σας, χωρίς ωστόσο να χρειάζεται να αναζητήσετε περισσότερες τεχνικές και λεπτομέρειες.

Επομένως, εάν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη φωτογραφία και το Photoshop, αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο ούτε να καταβάλετε πολύ προσπάθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει αρχικά να μάθετε κάποια πράγματα σχετικά με τα φίλτρα, καθώς και τα καλύτερα μέρη στο Διαδίκτυο, όπου μπορείτε να λάβετε δωρεάν φίλτρα Photoshop.

Adobe Photoshop

Τί είναι τα φίλτρα Photoshop;

Πολλοί από εσάς ενδεχομένως γνωρίζετε πώς λειτουργούν τα φίλτρα από άλλες εφαρμογές φίλτρων φωτογραφιών, όπως το Instagram ή το Snapchat. Αν και όσον αφορά το Photoshop, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα.

Εάν έχετε αναζητήσει δωρεάν φίλτρα Photoshop, σίγουρα θα έχετε δει διάφορες ενέργειες, προεπιλογές, επικαλύψεις και plugins. Όλα αυτά τα εργαλεία βελτιώνουν την ποιότητα των φωτογραφιών σας. Ωστόσο, τα φίλτρα είναι τα πιο εύκολα στη χρήση. Αλλάζουν τις βασικές ρυθμίσεις μιας φωτογραφίας, όπως για παράδειγμα ο τόνος του χρώματος, και δεν μπορούν να τροποποιηθούν περαιτέρω. Άλλα εργαλεία, όπως ενέργειες ή προεπιλογές, σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο στις μεμονωμένες ρυθμίσεις, γεγονός που όμως τα καθιστά λιγότερο εύχρηστα για αρχάριους.

Πού μπορείτε να βρείτε δωρεάν φίλτρα Photoshop;

Υπάρχουν 7 top πηγές στις οποίες μπορείτε να βρείτε φίλτρα Photoshop. Εάν δεν ψάχνετε πολύ προχωρημένα πράγματα και θέλετε απλώς να διασκεδάσετε με τις φωτογραφίες σας, τα φίλτρα είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Υπάρχει μια ποικιλία φίλτρων που είναι διαθέσιμα και μπορούν να σας βοηθήσουν να διορθώσετε ορισμένα χαρακτηριστικά που μπορεί να μην σας αρέσουν σε μία φωτογραφία σας, καθώς και να δημιουργήσετε ένα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα σε αυτές.

  • Adobe Exchange: Το καλύτερο μέρος όπου μπορείτε να βρείτε δωρεάν φίλτρα και επεκτάσεις Photoshop είναι το site της Adobe, καθώς σε αυτό διατίθεται  μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων, ενεργειών και plugins που μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία χρήστη του Photoshop. Επιπλέον, το site προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών που αξιολογούνται και από άλλους χρήστες. Για εύκολη αναζήτηση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το Photoshop στο μενού Προβολή ανά προϊόν στην αριστερή πλευρά και Δωρεάν στο μενού φιλτραρίσματος στο πάνω μέρος της οθόνης.
Adobe Exchange - δωρεάν φίλτρα
  • Download.com: Το Download.com διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία φίλτρων και plugins του Photoshop. Πολλά από αυτά είναι δωρεάν ή σας δίνουν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσετε δωρεάν. Υπάρχουν διαθέσιμα φίλτρα για Windows αλλά και για Mac συσκευές. Μπορείτε να ελέγξετε τις αξιολογήσεις των χρηστών και τις κριτικές για κάθε φίλτρο, καθώς και να δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές, όπως τις πληροφορίες προγραμματιστή, τις πληροφορίες λήψης, καθώς και τη δημοτικότητα του φίλτρου μεταξύ των χρηστών του site.
Download.com-online φίλτρα και plugins
  • Harry’s Filters Via The Plugin Site: Το Plugin site διαθέτει πολλές ενδιαφέρουσες επιλογές σε φίλτρα και plugins Photoshop. Ωστόσο, το Harry’s Filters είναι το πιο εντυπωσιακό, καθώς περιέχει 69 φίλτρα Photoshop διαθέσιμα σε μία λήψη. Επιπλέον, το site προσφέρει και άλλες δωρεάν ενέργειες και επεκτάσεις Photoshop. Ωστόσο, ένας περιορισμός είναι ότι όλα αυτά τα προνόμια είναι διαθέσιμα μόνο για Windows συσκευές. Για να κατεβάσετε κάτι από το Plugin site, συμπληρώστε τη φόρμα λήψης και περιμένετε μέχρι να σας στείλουν το link μέσω email, προτού λάβετε τα δωρεάν φίλτρα.
Harry’s Filters Via The Plugin Site - photoshop
  • Mehdi Plugins: Το Mehdi Plugins είναι ένα site που ειδικεύεται σε δωρεάν φίλτρα και plugins για Photoshop. Ωστόσο, απευθύνεται μόνο σε Windows συσκευές. Κατά την περιήγηση στα φίλτρα θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για καθένα από αυτά, συμπεριλαμβανομένων των προδιαγραφών και των παραδειγμάτων εικόνων που απεικονίζουν τη χρήση τους.
Mehdi Plugins - online δωρεάν
  • MV’s Plugins: Το MV’s Plugins είναι ένα site του Martin Vicanek, το οποίο παρέχει μία τεράστια ποικιλία φίλτρων και plugins για Photoshop. Προς το παρόν εμφανίζει 10 φίλτρα για επεξεργασία φωτογραφιών, τα οποία είναι όλα δωρεάν για λήψη για Windows. Τα φίλτρα Plugins της MV είναι πιθανώς λιγότερο κατάλληλα για επαγγελματίες και θα θα είναι μία πιο ιδανική επιλογή για τους λάτρες της φωτογραφίας. Ενδεικτικά, ένα φίλτρο Wire Worm σας βοηθά να αφαιρέσετε διάφορα μακρά αντικείμενα που ενδέχεται να χαλάσουν την προβολή.
MV's Plugins-δωρεάν φίλτρα
  • Imagenomic: Το Imagenomic προσφέρει μόνο μερικά δωρεάν φίλτρα Photoshop. Αν ψάχνετε για φίλτρα που θα κάνουν ρετουσάρισμα, δηλαδή θα βελτιώνουν την υφή του δέρματος, αλλάζουν τους τόνους και αφαιρούν τις ατέλειες, θα βρείτε ένα φίλτρο στο Imagenomic που θα το κάνει αυτόματα για εσάς, χωρίς εσείς να χρειάζεται να κάνετε κάτι. Τα φίλτρα είναι διαθέσιμα τόσο για Windows όσο και για Mac συσκευές.
Imagenomic-φίλτρα photoshop

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

LIVE NEWS

Hackers από το Βιετνάμ χρησιμοποιούν νέο macOS backdoor

Οι ερευνητές της Trend Micro έχουν εντοπίσει ένα νέο macOS backdoor που πιστεύουν ότι χρησιμοποιείται από τη hacking ομάδα του Βιετνάμ, OceanLotus.

Διευθυντής εταιρείας μάρκετινγκ αποκλείστηκε απ’τα καθήκοντά του επειδή πραγματοποίησε ενοχλητικές κλήσεις

Στον διευθυντή μιας εταιρείας μάρκετινγκ απαγορεύτηκε να ασκήσει το επάγγελμά του σε αυτή την θέση για έξι χρόνια, καθώς φέρεται να πραγματοποίησε...

AstraZeneca: Βορειοκορεάτες hackers επιτέθηκαν στην εταιρεία

Το προσωπικό της βρετανικής εταιρείας βιοφαρμακευτικών προϊόντων AstraZeneca, η οποία διεξάγει κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου για τον κορωνοϊό, που ανέπτυξε από κοινού...

Δύο στα επτά email που στάλθηκαν κατά το Black Friday ήταν κακόβουλα!

Ειδικοί ασφαλείας ανακοίνωσαν ότι δύο στα επτά email που στάλθηκαν την ημέρα του Black Friday ήταν κακόβουλα. Η Vade Secure ισχυρίζεται ότι...

Η APT ομάδα πίσω από την επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε με νέες επιθέσεις

Σύμφωνα με την Check Point, η APT ομάδα πίσω από την hacking επιχείρηση Dark Caracal επέστρεψε. Οι ερευνητές ασφαλείας της εταιρείας αποκάλυψαν...

Να συνεχίσω να χρησιμοποιώ τον Password Manager μου;

Στην εποχή μας, που ο καθένας διαθέτει πολλούς λογαριασμούς, η χρήση ενός Password Manager είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε...

Ιταλία: Χάκερς έκλεψαν 800.000€ από 35 ATM με Black Box επίθεση!

Χάκερς έκλεψαν χρήματα από τουλάχιστον 35 ATM που λειτουργούν σε τράπεζες στην Ιταλία, με μια νέα τεχνική Black Box επίθεσης. Οι καραμπινιέρι...

Hacker πουλά email credentials που ανήκουν σε υψηλόβαθμα στελέχη

Ένας hacker πουλά credentials για λογαριασμούς email που ανήκουν σε εκατοντάδες υψηλόβαθμα στελέχη (C-level) εταιρειών από όλο τον κόσμο.

Kaspersky: Μικρότερο το κόστος παραβιάσεων για επιχειρήσεις που είναι ειλικρινείς

Όπως αποκάλυψε μία νέα έρευνα της Kaspersky, όσες επιχειρήσεις αποκαλύπτουν ότι έπεσαν θύματα παραβίασης, έχουν 40% λιγότερες οικονομικές ζημιές.

Κομητεία της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα στους χάκερς του DoppelPaymer ransomware

Η κομητεία Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια πλήρωσε 500.000$ λύτρα σε χάκερς που μόλυναν τα συστήματά της με το DoppelPaymer ransomware το προηγούμενο Σαββατοκύριακο....