ΑρχικήTop PicksFlux 7 Web Design: Το καλύτερο εργαλείο για προγραμματιστές και μη!

Flux 7 Web Design: Το καλύτερο εργαλείο για προγραμματιστές και μη!

Η κωδικοποίηση μπορεί να είναι αναμφίβολα μια από τις καλύτερες δεξιότητες, αλλά δεν έχουν όλοι χρόνο, υπομονή ή όρεξη να μάθουν. Δεν πειράζει όμως, γιατί αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, σας έχουμε τη λύση! Το Flux 7 Web Design Tool καθιστά δυνατή την κατασκευή δημιουργικών ιστοσελίδων από το μηδέν, χωρίς καμία απολύτως γνώση προγραμματισμού.

Flux 7 Web Design: Το καλύτερο εργαλείο για προγραμματιστές και μη!

Εάν η σκέψη της κωδικοποίησης back-end κάνει τον εγκέφαλό σας να τρελαίνεται, το Flux 7 είναι ιδανικό για εσάς. Είναι ένα φιλικό προς το χρήστη, περιεκτικό και αξιόπιστο εργαλείο σχεδίασης HTML και CSS, που σας βοηθά να δημιουργείτε πλήρως λειτουργικές ιστοσελίδες γρήγορα και εύκολα.

Εάν τυχαίνει να γνωρίζετε λίγα πράγματα από κώδικα, μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη μηχανή WYSIWYG (What You See Is What You Get). Αλλά αν όχι, πάλι δε χρειάζεται να ανησυχείτε. Μπορείτε απλά να μεταφερθείτε σε δυναμικές, εξαιρετικά λειτουργικές σελίδες, στις οποίες δεν απαιτείται κώδικας.

flux 7 web design
Flux 7 Web Design: Το καλύτερο εργαλείο για προγραμματιστές και μη!

Σύρετε εικόνες σε μια σελίδα, προσαρμόσετε το μέγεθος ή το σχήμα, μπορείτε ακόμη και να προσαρμόστε τις ιδιότητες CSS χωρίς να ταλαιπωρηθείτε με περίπλοκο προγραμματισμό. Με την υποστήριξη FTP και SFTP, μπορείτε να εργαστείτε απευθείας στο αντίγραφο διακομιστή της ιστοσελίδας σας, και με την υποστήριξη Bootstrap και Skeleton, η σελίδα σας θα ανταποκρίνεται αυτόματα σε κινητές συσκευές.

Το Flux 7 Web Design Tool, φτιαγμένο για Mac, έχει κερδίσει 5 στα 5 αστέρια σε MacUpdate και σχόλια από το Apple World Today. Και δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί, δεδομένου ότι μπορεί να απλοποιήσει το σχεδιασμό ιστοσελίδων σας και να εξοικονομήσει αρκετές ώρες από τον χρόνο σας.

Η κωδικοποίηση δεν είναι το τέλος. Εάν δε θέλετε να μάθετε, αλλά πρέπει να φτιάξετε μια ιστοσελίδα, μπορείτε να επιλέξετε μια συνδρομή στο Flux 7 Web Design Tool, που συνήθως είναι 99$, αλλά μπορεί να πετύχετε έκπτωση 50% και να το πάρετε με μόλις 49$.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS