ΑρχικήReviewsMactracker: Ένα app για τους λάτρεις των Mac

Mactracker: Ένα app για τους λάτρεις των Mac

Το Mactracker είναι μια δωρεάν εφαρμογή διαθέσιμη για MacOS και iOS και βρίσκεται υπό ανάπτυξη με τακτικές ενημερώσεις που πραγματοποιούνται εδώ και σχεδόν 20 χρόνια.

Περιέχει μια λεπτομερή βάση δεδομένων για όλους τους επιτραπέζιους υπολογιστές, τους φορητούς υπολογιστές και τους servers της Apple, καθώς και για όλες τις διαφορετικές OS εκδόσεις. Καταγράφει τις πληροφορίες για όλα τα iPads της Apple, τα iPhone, τους εκτυπωτές, τις οθόνες, τα iPod, ακόμα και τις κάμερες και τα μοντέλα Apple TV.

Mactracker

Υπάρχει ένα λεπτομερές χρονοδιάγραμμα που σας επιτρέπει να βλέπετε τα λανσαρίσματα της Apple ανά έτος. Γνωρίζατε ότι το μόνο hardware που εισήγαγε η Apple το 1982 ήταν ένας εκτυπωτής dot matrix; Αλλά το 1983 ήταν η χρονιά της. Σε ένα χρόνο, η Apple παρουσίασε τα Apple III και Apple III Plus, των οποίων οι τιμές ήταν από 4.340 $ έως 7.800 $.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Mactracker για να λύσετε τις απορίες σας σχετικά με όλα τα προϊόντα που κυκλοφορεί η Apple.

Σε ποιους όμως απευθύνεται το Mactracker; Λοιπόν, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε φορά που γράφω ένα άρθρο που σχετίζεται με την Apple για να αναφέρω προηγούμενα προϊόντα και να βεβαιωθώ ότι αναφέρω τα σωστά μοντέλα, τις τιμές και τη διαμόρφωση. Είναι πραγματικά ένα πολύ αγαπημένο εργαλείο των δημοσιογράφων που γράφουν για την Apple.

Πέρα από αυτό, οι διαχειριστές Mac και εκείνοι που διαχειρίζονται μεγάλες ομάδες Mac ενδέχεται να βρουν το Mactracker χρήσιμο για να τους βοηθήσουν να ελέγξουν γρήγορα ποια μηχανήματα υποστηρίζουν ποια έκδοση του MacOS ή iOS, όταν σταμάτησαν να κυκλοφορούν και ποιες διαμορφώσεις περιείχαν.

Και για όλους τους άλλους, είναι απλώς ωραίο αν τυχαίνει να σας ενδιαφέρουν τέτοιου είδους πληροφορίες. Πραγματικά, είναι μια καταπληκτική συλλογή πληροφοριών με πολύ εύκολη πρόσβαση. Το γεγονός ότι είναι δωρεάν σημαίνει ότι, αν σας ενδιαφέρουν όλα αυτά, μπορείτε εύκολα να το εγκαταστήσετε σε Mac ή iPhone.

Κανονικά θα έλεγα ότι θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για να κερδίσετε στοιχήματα σε μπαρ, αλλά κυκλοφορεί και μια πανδημία οπότε θα προτείναμε να εγκαταστήσετε το Mactracker και να γεμίσετε γνώσεις για την κολοσσιαία εταιρεία μέχρις ότου σας χρειαστεί όντως για να κερδίσετε κάποιο στοίχημα.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS