ΑρχικήinetThe Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!

The Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!

Το «The Witcher 3: Wild Hunt» γιορτάζει τα πέντε χρόνια ύπαρξης του, και το δώρο του για τους παίκτες θα είναι ένα αντίραφο για τα PC τους!

Witcher 3
The Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!

Η «CD Projekt Red» αποφάσισε να γιορτάσει τα 5 χρόνια του παιχνιδιού, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του, να αποκτήσουν ένα αντίγραφο για τον υπολογιστή τους, ακόμα και αυτοί που δεν το έχουν ξανά παίξει προηγουμένως.

Το The Witcher 3 κυκλοφόρησε επίσημα το 2015 σε τρεις πλατφόρμες, αλλά η έκδοση για υπολογιστή προσφέρει αναμφίβολα την καλύτερη εμπειρία του παιχνιδιού, συγκριτικά με τις άλλες εκδοχές του. Εκτός από καλύτερη απόδοση, υπάρχουν και δυνατότητες που δεν περιλαμβάνονται στις άλλες πλατφόρμες, όπως περισσότερη λεηλασία από ηττημένα πλάσματα.

Πρόκειται για ένα δωρεάν αντίγραφο του The Witcher 3 μέσω του «GOG», της video game πλατφόρμας. To αντίγραφο θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τώρα έως τις 23 Ιουνίου στις 7 το πρωί.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο υπάρχον αντίγραφο της εφαρμογής GOG Galaxy 2.0, είτε από υπολογιστή (Epic Games Store, Origin ή Steam), είτε μέσω μιας κονσόλας PS4 ή Xbox One. Το μόνο που δεν περιλαμβάνεται στο αντίγραφο του The Witcher 3, δυστυχώς, είναι η εναλλαγή παικτών, αλλά όπως και να έχει είναι μια καλή προσφορά, που αξίζει να δοκιμάσετε.

The Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!
The Witcher 3: Wild Hunt: Δωρεάν αντίγραφο της PC έκδοσης!

Εάν θέλετε να έχετε πρόσβαση στο αντίγραφο, θα πρέπει να διαθέτετε την έκδοση «Game of the Year». Σε περίπτωση που έχετε ήδη κάποιο αντίγραφο GOG και μια έκδοση σε άλλη πλατφόρμα, μπορείτε να δώσετε τον κωδικό που θα λάβετε σε κάποιον άλλο, με τον οποίο θέλετε να μοιραστείτε τις περιπέτειες του Geralt.

Η εκδοχή του GOG περιλαμβάνει το soundtrack του παιχνιδιού, ένα ψηφιακό βιβλίο κόμικ και οδηγίες για χάρτινα παιχνίδια. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία να αγοράσετε το The Witcher 3, ακόμα και αν δεν σας ενδιαφέρει να ασχοληθείτε με τη νέα κυκλοφορία GOG.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS