ΑρχικήinetΟ πιο λέουρας YouTube gamer είναι μια 90χρονη γιαγιά!

Ο πιο λέουρας YouTube gamer είναι μια 90χρονη γιαγιά!

Ο πιο λέουρας YouTube gamer είναι μια 90χρονη γιαγιά: Σύμφωνα με τα Guinness World Records, η Hamako Mori είναι και επίσημα η γηραιότερη YouTube gamer.

Χάρη στις video game ικανότητές της έχει πλέον 250.000 subscribers στο YouTube, και είναι γνωστή ως «Gamer Grandma».

Ο πιο λέουρας YouTube gamer είναι μια 90χρονη γιαγιά!

Η YouTube gamer ξεκίνησε να παίζει video games 39 χρόνια πριν, και το 2015 αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό της κανάλι στο YouTube. Τα βίντεο της περιλαμβάνουν από δοκιμές διάσημων παιχνιδιών, unboxing νέων κονσόλων, μέχρι αναμετάδοση των δεξιοτήτων της, συνδυασμένα με μία δόση χιούμορ. Μάλιστα σε ένα από τα βίντεο της έχει δώσει τον τίτλο «Elder plays Elder Scrolls: V Skyrim», αναφερόμενη στο γνωστό παιχνίδι φαντασίας. Υπάρχουν επίσης βίντεο που θα σας δώσουν μία γεύση για την ίδια και την ζωή της, όπως για παράδειγμα το «90 – year – old grandma plays Dauntless», με 3 εκατομμύρια προβολές, που η Mori σβήνει τα κεριά των γενεθλίων της και λέει:

«Θα παίξω Dauntless σήμερα. Όταν ξεκίνησα να το παίζω ήταν τόσο διασκεδαστικό που δεν μπορούσα να σταματήσω. Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλα παιχνίδια, όλα έχουν να κάνουν με αυτό. Μερικές φορές καταλήγω να το παίζω μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.»

Το πρώτο παιχνίδι που είχε ήταν το Cassette vision, το οποίο κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία στις 30 Ιουλίου του 1981. Με τα χρόνια η YouTube gamer έχει καταφέρει να φτιάξει μια μεγάλη συλλογή από κονσόλες τις οποίες ανέφερε ότι έχει φυλάξει γιατί της φέρνουν αναμνήσεις. Να σημειώσουμε ότι ενώ έχει παίξει πολλά παιχνίδια, ένα από τα αγαπημένα της παραμένει το Grand Theft Auto. Είπε ότι «είναι σαν να παρακολουθείς ταινία» και ότι κάτι που της αρέσει πολύ είναι ο περιορισμός στην ηλικία που δεν επιτρέπει να το παίζουν παιδιά.

«Αφού έζησα τόσο πολύ, νιώθω περισσότερο από ποτέ ότι το να παίζω παιχνίδια για τόσο καιρό ήταν η σωστή επιλογή. Πραγματικά απολαμβάνω τη ζωή μου, είναι όμορφη», αναφέρει η YouTube gamer.

Όταν ρωτήθηκε γιατί άρχισε να παίζει, απάντησε: «Φαινόταν να είναι τόσο διασκεδαστικό, και σκέφτηκα ότι δεν είναι δίκαιο να το παίζουν μόνο τα παιδιά. Έτσι άρχισα να παίζω όταν δεν παρακολουθούσε κανείς. »

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS