ΑρχικήReviewsΚυκλοφόρησε η Adobe Photoshop Camera και θα σας αφήσει άφωνους!

Κυκλοφόρησε η Adobe Photoshop Camera και θα σας αφήσει άφωνους!

Η εφαρμογή Adobe Photoshop Camera, με ενσωματωμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, είναι πλέον διαθέσιμη στο Google Play Store. H κυκλοφορία της νέας εφαρμογής της Adobe είχε ανακοινωθεί στα τέλη του προηγούμενου χρόνου, και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο.

adobe
Κυκλοφόρησε η Adobe Photoshop Camera και θα σας αφήσει άφωνους!

Η Photoshop Camera μπορεί να ανήκει στη μεγάλη λίστα των ανεξάρτητων εφαρμογών κάμερας που διατίθενται στο Play Store, αλλά έχει να προσφέρει κάτι μοναδικό. Χρησιμοποιεί την πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης της Adobe, «Sensei», για να αναγνωρίζει αντικείμενα που βρίσκονται στις φωτογραφίες και να προτείνει τα καλύτερα φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να τις τελειοποιήσετε.

Τον Δεκέμβριο του προηγούμενου χρόνου, πήραμε την πρώτη γεύση της εφαρμογής, όταν η Amazon κυκλοφόρησε μια πρώτη έκδοση προεπισκόπησης. Η Photoshop Camera μας εντυπωσίασε αρκετά χωρίς καμία αμφιβολία, και πλέον μπορείτε να τη δοκιμάσετε κι εσείς.

Στόχος της νέας κάμερας της Adobe είναι να απλοποιήσει τον τρόπο που επεξεργάζεστε τις φωτογραφίες σας, προσφέροντας μια ποικιλία λειτουργιών που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τις ρυθμίσεις σας με ελάχιστη προσπάθεια.

Η εφαρμογή παρέχει πάνω από 80 προσαρμοσμένα φίλτρα που μπορείτε να δοκιμάσετε, είτε απευθείας στο «viewfinder» είτε κατά τη διάρκεια επεξεργασίας των φωτογραφιών σας.  Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες της Adobe όπως «Πορτρέτο», «Studio Light», «Bloom», «Pop Art», «Spectrum», «Desync», «Food», «Scenery», «Natural Skies» και πολλά άλλα. Εκτός από τα φίλτρα, προσφέρει άμεσα Photoshop εφέ που θα σας βοηθήσουν να απαθανατίσετε καλύτερες φωτογραφίες χρησιμοποιώντας την «επεξεργασία τεχνητής νοημοσύνης», μια λειτουργία «auto-tune», που αυτοματοποιεί τις ρυθμίσεις φωτεινότητας και σκιάσεων, τις προτάσεις ευαίσθητου περιεχομένου, το «auto-masking» και τον έλεγχο πορτραίτων.

Κυκλοφόρησε η Adobe Photoshop Camera και θα σας αφήσει άφωνους!
Κυκλοφόρησε η Adobe Photoshop Camera και θα σας αφήσει άφωνους!

Αυτό που θα σας συναρπάσει στην Adobe Photoshop Camera, είναι η συλλογή φακών εμπνευσμένων από «influencers», που θα σας δώσει τη δυνατότητα να κάνετε την επεξεργασία μέσω προσαρμοσμένων φακών, σχεδιασμένων από αγαπημένους σας δημιουργούς.

Η Adobe έχει ήδη συμπεριλάβει την Billie Eilish, η οποία έχει κυκλοφορήσει μια σειρά φακών περιορισμένης έκδοσης που μπορείτε να δοκιμάσετε αμέσως. Σε περίπτωση που δε θα σας αρέσει κανένας φακός, έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε έναν δικό σας και να τον μοιραστείτε με άλλους χρήστες της εφαρμογής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS