Αρχικήinet6ix9ine Gooba: Ο Αμερικανός ράπερ που "έριξε" YouTube και Instagram με το...

6ix9ine Gooba: Ο Αμερικανός ράπερ που “έριξε” YouTube και Instagram με το video του!

6ix9ine Gooba: Ο Αμερικανός ράπερ που “έριξε” YouTube και Instagram- Ο 6ix9ine, ο Αμερικανός ράπερ που είχε καταδικαστεί λόγω παράνομων δραστηριοτήτων, αποφυλακίστηκε νωρίτερα επειδή ήταν ευάλωτος στον κοροναϊό. Μέσα σε λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του κυκλοφόρησε το πρώτο του νέο τραγούδι, “Gooba”, στο YouTube καταρρίπτοντας το ρεκόρ με τα περισσότερα hits που έχουν πραγματοποιηθεί σε YouTube video εντός ολίγων λεπτών. Στη συνέχεια, κατέρριψε το ρεκόρ χρηστών σε live streaming στο Instagram, μιλώντας σε 2 εκατομμύρια χρήστες για την περιπέτεια του.

Τον Απρίλιο, ο δικαστής αποφάσισε να επιτρέψει στον 6ix9ine να συμπληρώσει τους τελευταίους μήνες φυλάκισης του υπό κατ’ οίκον περιορισμό και με ηλεκτρονική επιτήρηση, λόγω του προβλήματος υγείας που τον καθιστά ευπαθή ομάδα για τον κοροναϊό.

6ix9ine Gooba: Ο Αμερικανός ράπερ που "έριξε" YouTube και Instagram με video του!
6ix9ine Gooba: Ο Αμερικανός ράπερ που “έριξε” YouTube και Instagram!

Gooba: Το τραγούδι είναι ένα κλασικό 6ix9ine song. Στίχοι γεμάτοι καυχιές για τον εαυτό του και χλευασμούς προς τους επικριτές του. Στο μουσικό βίντεο, ο ράπερ – ο οποίος παρουσιάζει τον εαυτό του ως σκληρό εγκληματία – εμφανίστηκε με χρωματιστές πλεξούδες, περιτριγυρισμένος από ελαφριά ντυμένες χορεύτριες. Ως έξυπνος επιχειρηματίας, παροτρύνει τους θαυμαστές του στο Twitter να αγοράσουν τα ρούχα που φορούσε μέσω του e-shop του.

Φυσικά, η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν το Instagram Live.

Λίγο μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, ο 6ix9ine έκανε live streaming στον λογαριασμό του στο Instagram το οποίο διήρκεσε περίπου 13 λεπτά και το είδαν δύο εκατομμύρια άνθρωποι. Ο 6ix9ine (επίσης γνωστός ως Tekashi69) παρακολουθείται στενά από την ραπ κοινότητα της Αμερικής από τότε που απέφυγε την βαριά ποινή – 37 χρόνια – επειδή συνεργάστηκε με εισαγγελείς εναντίον των πρώην μελών της συμμορίας Nine Trey Gangsta Bloods. Ο 6ix9ine, ονομάτησε τα μέλη της συμμορίας, μεταξύ των οποίων και η Cardi B, με αποτέλεσμα να θεωρείται από πολλούς “καρφί” και να βρίσκεται στο στόχαστρό τους.

Χάρη στη συνεργασία του με τον νόμο, ο νεαρός ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Daniel Hernandez, καταδικάστηκε για μόλις δύο χρόνια και αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα αφού ο δικηγόρος του ισχυρίστηκε ότι το άσθμα τον έκανε ευάλωτο στον κοροναϊό ενώ ήταν στη φυλακή.

Οι στίχοι στο “Gooba” – που κυκλοφόρησαν στα 24α γενέθλια του ράπερ – είναι ελαφρώς προκλητικοί. Ωστόσο, στο live streaming του μίλησε για όσους τον κατηγόρησαν για συνεργασία με τις αρχές. Ανέφερε ότι τα μέλη της συμμορίας είχαν προσπαθήσει να τον σκοτώσουν, του είχαν κλέψει χρήματα, και είχαν προσπαθήσει να απαγάγουν τη μητέρα του με σκοπό να κερδίσουν την σιωπή του. Η συνεργασία με τις αρχές ήταν η απάντηση του προς αυτούς οι οποίοι, πρώτοι, πρόδωσαν την πίστη του.

«Τους κάρφωσα, ναι. Σε ποιόν όμως να είμαι πιστός;»

Ο νεαρός ράπερ που αναστάτωσε το YouTube και κατέρριψε το ρεκόρ του Instagram ευχαρίστησε τον δικαστή που του επέτρεψε να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Η τοποθεσία φύλαξης του 6ix9ine δεν είναι δημόσια διαθέσιμη, γεγονός που δημιούργησε αντιδράσεις. Το video clip του Gooba αποτελεί επαγγελματική παραγωγή. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν είναι παράνομη η δημιουργία του video clip και προσβάλλει τους όρους αποφυλάκισής του. Ο 24χρονος ράπερ δήλωσε ότι το βίντεο γυρίστηκε στην αυλή του σπιτιού του εφόσον πρώτα είχε ζήτησει άδεια από τις αρχές.

Το νέου τραγούδι του 6ix9ine

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS