ΑρχικήHow ToTikTok duet: Πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με άλλα videos;

TikTok duet: Πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με άλλα videos;

TikTok duet: Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με αλλα videos

TikTok duet: Για πολλούς, Το TikTok είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες social media εφαρμογές που υπάρχουν σήμερα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, η εφαρμογή αύξησε σημαντικά τους χρήστες της, και πλέον θεωρείται αντίπαλος του Facebook, όπως και του YouTube.

Το καλύτερο κομμάτι του TikTok, είναι το interface του, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράψουν, να διαχειριστούν και να ανεβάσουν ένα video στην πλατφόρμα. Το interface είναι απλό και εύχρηστο.

Στα διάφορα videos στο TikTok feed, υπάρχουν και πολλά ντουέτα από διάφορους χρήστες, που έχουν βαρεθεί να καταγράφουν τα ίδια videos και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο και διαφορετικό. Πως όμως θα μπορούσατε και εσείς να κάνετε ντουέτο, χωρίς να έχετε γνώσεις στο video editing; Ευτυχώς, η διαδικασία είναι πολύ απλή, όπως φαίνεται και από τα παρακάτω βήματα:

Το πρώτο που πρέπει να κάνετε, είναι να ανοίξετε την εφαρμογή και, στη συνέχεια, να βρείτε ένα video με το οποίο θέλετε να κάνετε ντουέτο.

TikTok duet: Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με αλλα videos
TikTok duet: Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με αλλα videos

Αφού βρείτε το κατάλληλο video, πρέπει να πατήσετε στο “Share”. Αφού το πατήσετε, θα δείτε την επιλογή για ντουέτο.

Επιλέγοντας το “duet”, θα σας εμφανιστεί ένα recording screen το οποίο θα περιέχει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος, μπορείτε να καταγράψετε το δικό σας video. Στο δεύτερο μέρος θα εμφανιστεί το video με το οποίο επιλέξατε να κάνετε ντουέτο. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε voice-over, πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί του.

TikTok: Δείτε πως μπορείτε να δημιουργήσετε ντουέτα με αλλα videos

Καταγράψτε το δικό σας video, και εφαρμόστε τα ανάλογα effects. Ύστερα, επιλέξτε “Next”.

Εδώ, μπορείτε να προσθέσετε διάφορα hashtags, καθώς και να κάνετε tag κάποιον φίλο σας. Μετά από αυτό, πατήστε στο “Post”.

Έτσι, θα ανεβάσετε στην πλατφόρμα το νέο ντουέτο που μόλις δημιουργήσατε. Εκτός από αυτό, μπορείτε να επιλέξετε και την επιλογή “save to device”, η οποία θα δημιουργήσει ένα αντίγραφο στη μνήμη της συσκευής σας.

Τι γίνεται όμως, αν κάποιος επιλέξει να δημιουργήσει ντουέτο, χρησιμοποιώντας ένα δικό μας video, ενώ εμείς δεν θέλουμε;

Το μόνο που πρέπει να κάνετε σε αυτή την περίπτωση, είναι να μεταβείτε στο settings > privacy > safety, και να απενεργοποιήσετε την επιλογή “allow duet videos”.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS