ΑρχικήHow ToDisney Plus: Χρήσιμα tips and tricks για τους χρήστες της εφαρμογής!

Disney Plus: Χρήσιμα tips and tricks για τους χρήστες της εφαρμογής!

Το Disney Plus έχει αναδειχθεί ως μία από τις πιο διασκεδαστικές υπηρεσίες streaming στον κόσμο καθώς περιλαμβάνει μια τεράστια συλλογή ταινιών από διάφορες εταιρείες παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, όπως η Marvel και η Pixar. Ενδεικτικά, τον Απρίλιο, η εφαρμογή ξεπέρασε τα 50 εκατομμύρια συνδρομητές. Έτσι, έχουν κυκλοφορήσει κάποια tips and tricks που θα φανούν χρήσιμα τόσο στους ήδη υπάρχοντες χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας streaming όσο και στους μελλοντικούς.

  • Παρακολουθήστε μία λίστα αναπαραγωγής της επιλογής σας μαζί με τα special features

Το Disney Plus σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής με όλες τις αγαπημένες σας ταινίες της υπηρεσίας streaming, ενώ έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε μία συγκεκριμένη σειρά παρακολούθησής τους. Αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά tips της εφαρμογής που πρέπει να γνωρίζετε. Για παράδειγμα, αν είστε λάτρεις των ταινιών της Marvel, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις ταινίες της με τη σειρά. Επιπλέον, η υπηρεσία streaming της Disney διαθέτει μπόνους περιεχόμενο για κάθε ταινία, όπως για παράδειγμα τρέιλερ, σχόλια των σκηνοθετών, κομμένες σκηνές και πολλά άλλα. Όλα αυτά θα τα βρείτε στην ενότητα “Extras” που υπάρχει κάτω από τον τίτλο κάθε ταινίας.

  • Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή του Disney Plus

Η υπηρεσία streaming παίζει επεισόδια σειρών το ένα μετά το άλλο, όπως συμβαίνει και στο YouTube. Ωστόσο, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή, αν το επιθυμείτε. Το “Autoplay” υπάρχει ως προεπιλογή στο Disney Plus στην ενότητα προφίλ. Πατήστε στο εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε επεξεργασία προφίλ. Στη συνέχεια, απενεργοποιήστε την λειτουργία “Autoplay”.

  • Γονικοί έλεγχοι και “λειτουργία παιδιών”

Οι γονείς που προσπαθούν να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους δεν θα έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που διατίθεται για ενήλικες, θα χαρούν να μάθουν ότι το Disney Plus περιέχει “Παιδικό προφίλ”, στο οποίο οι προτάσεις είναι τελείως διαφορετικές από αυτές του αντίστοιχου προφίλ για ενήλικες. Επομένως, δεν χρειάζεται να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή τί παρακολουθεί το παιδί τους. Για να ρυθμίσετε το προφίλ για παιδιά, πατήστε στο εικονίδιο προφίλ και επιλέξτε “Επεξεργασία προφίλ”. Ακολούθως, επιλέξτε το προφίλ στο οποίο θέλετε να ενεργοποιήσετε την “λειτουργία παιδιών” και πατήστε πάνω στην επιλογή “Προφίλ παιδιών”. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό προφίλ για τα παιδιά σας και να ενεργοποιήσετε την “λειτουργία παιδιών” σε αυτό.

  • Αλλαγή γλώσσας ήχου και υποτίτλων

Μπορείτε να αλλάξετε τη γλώσσα ήχου και τη γλώσσα των υποτίτλων στην υπηρεσία streaming Disney Plus. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι απλώς να παίξετε οποιαδήποτε ταινία ή εκπομπή του Disney Plus, να πατήσετε το ορθογώνιο εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και στη συνέχεια να επιλέξετε την γλώσσα και τους υπότιτλους που επιθυμείτε. Από τις ίδιες ρυθμίσεις μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τους υπότιτλους, εάν δεν τους χρειάζεστε.

  • Αποκτήστε πρόσβαση στο Disney Plus μέσω VPN

Σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Disney Plus προτού κυκλοφορήσει στη χώρα σας, ένα VPN μπορεί να σας δώσει την λύση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να κατεβάσετε μια καλή υπηρεσία VPN, να ορίσετε την τοποθεσία στις ΗΠΑ και να εγγραφείτε στον επίσημο ιστότοπο του Disney Plus. Φροντίστε να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Gmail ενώ χρησιμοποιείτε το VPN, καθώς θα σας χρειαστεί κατά τη στιγμή της πληρωμής.

  • Αγοράστε συνδρομή χωρίς αμερικανική κάρτα πληρωμής

Εάν δεν διαθέτετε αμερικανική κάρτα πληρωμής και αντιμετωπίζετε προβλήματα κατά την πραγματοποίηση πληρωμών, ελέγξτε αυτό το trick του Disney Plus. Δημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό Google χρησιμοποιώντας την υπηρεσία VPN με την τοποθεσία που έχει οριστεί στις ΗΠΑ και αγοράστε μια δωροκάρτα Google Play. Μπορείτε να βρείτε τις δωροκάρτες Google Play στο Amazon. Έτσι, θα μπορείτε να αγοράσετε τη συνδρομή για το Disney Plus χρησιμοποιώντας τη δωροκάρτα.

Τα παραπάνω tips and tricks του Disney Plus θα φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τους αρχάριους καθώς και για άτομα που βρίσκονται σε χώρες όπου η υπηρεσία δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS