ΑρχικήbusinessGoogle: Έφτιαξε online portal για αιτήσεις ανεργίας για τη Νέα Υόρκη

Google: Έφτιαξε online portal για αιτήσεις ανεργίας για τη Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την Google, δημιούργησε ένα online portal για αιτήσεις ανεργίας, το οποίο είναι πολύ πιο αξιόπιστο από το παλαιότερο που διέθετε το Department of Labor (DoL). Οι επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα έρχονται αυτή την περίοδο αντιμέτωπες με αυτό που ο κυβερνητικός οργανισμός αποκαλεί “άνευ προηγουμένου ακμή” στις αιτήσεις ανεργίας, γεγονός που έρχεται ως συνέπεια της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού COVID-19. Επομένως, το κράτος καλείται να λάβει σημαντικά μέτρα όπως είναι για παράδειγμα η συνεργασία με τεχνολογικές εταιρείες, ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών κατά το lockdown.

Πιο συγκεκριμένα, η Νέα Υόρκη συνεργάζεται με την Google, την Deloitte και τη μητρική εταιρεία της Engadget, Verizon, σε μία προσπάθεια να βελτιώσει την αξιοπιστία των ηλεκτρονικών συστημάτων αιτήσεων ανεργίας μέσω Ίντερνετ ή κινητού. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που έχει την ονομασία “Tech Surge”. Ειδικότερα, η συνεργασία της Αμερικανικής πολιτείας με τον τεχνολογικό κολοσσό της Google επικεντρώνεται σε ένα online portal, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλλουν αιτήσεις ανεργίας. Αυτό το online portal τροφοδοτείται από τις cloud υπηρεσίες του τεχνολογικού γίγαντα, έχοντας την δυνατότητα να χειριστεί μεγάλο όγκο χρηστών. Το online portal για αιτήσεις ανεργίας είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε συσκευές όπως τα smartphones, τα tablets και οι υπολογιστές και είναι διαθέσιμο από σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα του DOL.

Σύμφωνα με το CNBC, η Google υποστηρίζει επίσης τις προσπάθειες άλλων κρατών για την καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας του Κορωνοϊού COVID-19, ελπίζοντας ότι θα υιοθετήσουν κι αυτά την συγκεκριμένη τεχνολογική πρωτοβουλία για τις αιτήσεις ανεργίας. Ένας εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι η εταιρεία συνεχίζει να συνεργάζεται με τοπικούς, κρατικούς και ομοσπονδιακούς οργανισμούς σε διάφορα σχέδια, έχοντας ως βασικό στόχο την όσο τον δυνατόν καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών των πολιτών κατά τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS