ΑρχικήinetΤο «Control» και άλλα παιχνίδια διαθέσιμα πλέον στο GeForce Now

Το «Control» και άλλα παιχνίδια διαθέσιμα πλέον στο GeForce Now

GeForce

Η NVIDIA έχει εμπλουτίσει τον κατάλογο των παιχνιδιών που υποστηρίζονται στο GeForce Now, με ένα πλήθος νέων τίτλων, ξεκινώντας με το δημοφιλές παιχνίδι δράσης Control, της Remedy Entertainment και 505 Games. Πρόκειται για ένα παιχνίδι υπερφυσικής περιπέτειας, που υποστηρίζει κάρτες γραφικών με ανίχνευση ακτινών, κάτι που επιτρέπει ρεαλιστικά εφέ φωτισμού. Ωστόσο όπως αναφέρει το Android Central, η εμπειρία μπορεί να εξακολουθεί να φαίνεται κατώτερη από την έκδοση του Xbox One, επειδή η ποιότητα του βίντεο είναι στα 1080p.

Ακόμα, οι χρήστες του GeForce Now θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν τα Arma 2: Operation Arrowhead, Danganronpa: Trigger Happy Havoc, Dungeons 3, Headsnatchers, IL-2 Sturmovik: Battle of Stalingrad, Jagged Alliance 2 – Wildfire και The Guild 3 μέσω της υπηρεσίας. Σύμφωνα με την NVIDIA οι χρήστες θα πρέπει να αναμένουν την προσθήκη περισσότερων παιχνιδιών στην πλατφόρμα κάθε Πέμπτη.

Πρόκειται για μία από τις πιο θετικές εξελίξεις που έχουν συμβεί στην υπηρεσία streaming της NVIDIA τον τελευταίο καιρό. Η υπηρεσία έχασε ένα μεγάλο αριθμό τίτλων από τη λίστα της, όταν αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει live για όλους τους χρήστες πίσω στο Φεβρουάριο. Η Activision Blizzard αφαίρεσε όλους τους τίτλους παιχνιδιών της από την πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων των ιδιαίτερα δημοφιλών Call of Duty: Modern Warfare, Overwatch και World of Warcraft λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία. Σύντομα ακολούθησαν κι άλλες, όπως η Bethesda, πράγμα που σημαίνει ότι η GeForce Now έχασε επίσης την πρόσβαση σε παιχνίδια όπως τα Skyrim, Fallout και The Elder Scrolls. Επιπλέον, τα Borderlands, Civilization, BioShock, XCOM καθώς και άλλα παιχνίδια της 2K Games εγκατέλειψαν επίσης την πλατφόρμα αυτό το μήνα.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS