ΑρχικήReviewsZoom: Ποια χαρακτηριστικά του το καθιστούν πιο δημοφιλές από το Skype;

Zoom: Ποια χαρακτηριστικά του το καθιστούν πιο δημοφιλές από το Skype;

Κάποτε το Skype ήταν η δημοφιλέστερη εφαρμογή βιντεοκλήσεων καθώς την επέλεγε ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων όταν επρόκειτο να επικοινωνήσουν εξ αποστάσεως. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι μπορούσαν όχι μόνο να ακούσουν αλλά και να δουν ο ένας τον άλλον ενώ μιλούσαν. Με άλλα λόγια το Skype ήταν κάποτε στη μόδα. Ωστόσο, αυτή την περίοδο που η πανδημία του Κοροναϊού COVID-19 αναγκάζει τους ανθρώπους να παραμένουν κλεισμένοι και να εργάζονται από το σπίτια τους, το Skype, το “Skyping” και το “Skyped” απουσιάζουν από τη συζήτηση. Αντ ‘αυτού, οι άνθρωποι τείνουν να επιλέγουν περισσότερο πλέον το Zoom που αποτελεί μία πιο “in” πλατφόρμα.

Τί συνέβη όμως με το Skype και πλέον οι περισσότεροι προτιμούν να χρησιμοποιούν το Zoom;
Μία απάντηση σε αυτό το ερώτημα δίνεται από χρήστες του Twitter και από το ZDNet, καταστώντας σαφές γιατί το Skype θεωρείται πλέον “out-of-fashion” καθώς και γιατί το Zoom υπερέχει.
Πρώτα απ ‘όλα, το Zoom είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση σε σύγκριση με το Skype, διευκολύνοντας έτσι ακόμη και ανθρώπους που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις πάνω στο τεχνικό κομμάτι της τεχνολογίας. Πολλοί χρήστες μάλιστα δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το πόσο εύκολη είναι η χρήση του Zoom. Aνάμεσα σε αυτούς ανήκουν τόσο άτομα που διαθέτουν παραπάνω γνώσεις στον κλάδο της πληροφορικής όσο και άτομα των οποίων η ιδανική εφαρμογή θα ήταν κάποια που θα περιελάμβανε μόνο ένα κουμπί και αυτό το κουμπί θα ήταν προ-πατημένο. Το Zoom διακρίνεται για τα ισχυρά του χαρακτηριστικά τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν από χρήστες όλων των κατηγοριών.

Το “κατέβασμα” του Zoom είναι εύκολο, η εγκατάστασή του “ανώδυνη” και η προσέλκυση ανθρώπων σε ένα meeting είναι τόσο απλή όσο το να στείλει κάποιος ένα link.
Το Zoom είναι μία από τις καλύτερες εφαρμογές για video meeting. Ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό του Zoom είναι ότι οι συναντήσεις στην εφαρμογή μπορούν να αποθηκευτούν στο cloud. Η εφαρμογή παρέχει υψηλής ποιότητας ήχο και εικόνα HD. Μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει συγχρόνως περίπου 1000 συμμετέχοντες, ενώ προσφέρει διάρκεια κλήσεων έως 40 λεπτά. Αποτελεί επομένως το πιο κατάλληλο λογισμικό ηλεκτρονικής συνάντησης για συγκεντρώσεις μεγάλου αριθμού ατόμων.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS