ΑρχικήbusinessΑναβαθμίστε την εργασία από το σπίτι με χρήσιμα εργαλεία και gadgets

Αναβαθμίστε την εργασία από το σπίτι με χρήσιμα εργαλεία και gadgets

Με την πανδημία του Κοροναϊού να βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας, ένας μεγάλος αριθμός χωρών συνιστούν στους πολίτες να δουλεύουν από το σπίτι, σε μία προσπάθεια να προστατευτούν από τον ιό και να περιορίσουν την εξάπλωσή του. Ωστόσο, η εργασία από το σπίτι μπορεί να είναι πολύ διαφορετική από την εργασία στο γραφείο, δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι ενδέχεται να μην έχουν πρόσβαση σε παροχές που ήταν διαθέσιμες στο εργασιακό τους περιβάλλον. Επομένως, είναι χρήσιμο να αναφερθούν ορισμένα εργαλεία και gadgets που μπορούν να καταστήσουν την εργασία από το σπίτι καλύτερη βοηθώντας σας να είστε πιο ευδιάθετοι, παραγωγικοί και αποτελεσματικοί.

Μίνι κόφτης με κεραμική λεπίδα (Slice Mini Ceramic Box Cutter): Είναι πολύ πιθανό αυτή την περίοδο που βρίσκεστε κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού να κάνετε online παραγγελίες οι οποίες θα παραδίδονται στο σπίτι σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να ανοίξετε κούτες και πακέτα. Επομένως πρέπει να διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία που θα σας διευκολύνουν σε αυτή τη διαδικασία ώστε να την κάνετε με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο. Ο συγκεκριμένος κόφτης αποτελεί ένα από τα πιο απλά εργαλεία για το γραφείο ή το εργαστήριο. Διαθέτει μια ανθεκτική, αντικαταστάσιμη κεραμική λεπίδα που είναι αρκετά δυνατή ώστε να ανοίγει κιβώτια, αλλά όχι αρκετά αιχμηρή ώστε να κόψει δάχτυλα. Το σώμα του είναι κατασκευασμένο από ισχυρό νάιλον ενώ υπάρχει ένας ενσωματωμένος μαγνήτης ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε την λεπίδα όπως εσείς θέλετε. Είναι ένα εργαλείο φθηνό, βολικό, ασφαλές και ιδανικό για αμφιδέξια χρήση, επομένως τόσο οι δεξιόχειρες όσο και οι αριστερόχειρες θα το χρησιμοποιούν το ίδιο εύκολα.

Contigo Autoseal θερμός ταξιδιού: Θέλετε να αποφύγετε τον κίνδυνο να πέσει το ρόφημά σας στον φορητό υπολογιστή σας (πάλι); Δεν υπάρχει καλύτερο θερμός από το Contigo Autoseal West Loop Vacuum Travel Mug. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να διατηρεί στο 100% το ρόφημά σας μέχρι να το καταναλώσετε, ενώ ο σχεδιασμός από ανοξείδωτο ατσάλι διπλού τοιχώματος όχι μόνο διατηρεί ζεστά τα ζεστά ροφήματα για έως και 7 ώρες και κρύα τα κρύα ροφήματα για 18 ώρες, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό.

20-pin USB-C αποσπώμενος μαγνητικός ακροδέκτης: Σύμφωνα με πολλούς χρήστες λειτουργεί τέλεια και φαίνεται να είναι εξαιρετικά ανθεκτικός. Έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να καταστρέψετε την εύθραυστη θύρα USB-C του Macbook για παράδειγμα ή άλλων gadgets.

Πλακίδια (Tile): Παρόλο που μπορεί να βρίσκεστε όλη μέρα στο σπίτι λόγω της πανδημίας του Κοροναϊού, ίσως παρατηρείτε ότι εξακολουθείτε να χάνετε τα πράγματά σας και ιδιαίτερα τα gadgets . Δεδομένου ότι πλέον η ρουτίνα σας είναι διαφορετική, αντικείμενα όπως τα κλειδιά σας, και το πορτοφόλι σας ίσως τα τοποθετείτε σε περίεργα μέρη με αποτέλεσμα μετά να τα ψάχνετε. Ένα χρήσιμο tip είναι να τοποθετήσετε το Tile Pro στα κλειδιά σας, αυτοκόλλητα πλακιδίων στις τσάντες και τις αποσκευές σας και το Tile Slim στο πορτοφόλι σας, μία λύση που θα σας διευκολύνει ώστε να μην χάνετε τα περισσότερα από τα πράγματα και τα gadgets σας. Είναι το είδος της τεχνολογίας που ξεχνάτε ότι υπάρχει μέχρι να το χρειαστείτε. Επίσης έχει το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πλακίδιο για να βρείτε το χαμένο σας κινητό ή άλλα εργαλεία και gadgets.

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA και AAA: Αυτές οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA και AAA USB είναι εξαιρετικά χρήσιμες σε εργαλεία όπως είναι τα περιφερειακά υπολογιστών ή τα τηλεχειριστήρια. Πρόκειται για μεγάλη διευκόλυνση, δεδομένου ότι είναι δύσκολο να πάτε σε κάποιο κατάστημα για να προμηθευτείτε μπαταρίες. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι αυτές οι μπαταρίες δεν είναι και ό,τι καλύτερο από οικολογικής απόψεως για τον πλανήτη.

Φορητό ρούτερ Netgear Nighthawk M1: Το φορητό ρούτερ Netgear Nighthawk M1 αποτελεί σύμφωνα με πολλούς χρήστες το τέλειο backup για τη σύνδεσή τους στο Ίντερνετ, δεδομένου ότι η λειτουργία “Προσωπικό Hotspot” στα iOS δεν είναι και πολύ αξιόπιστη. Ανήκει βέβαια στα ακριβά εργαλεία και gadgets, η λειτουργία του όμως θα σας αποζημιώσει. Σίγουρα, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το iPhone σας ως φορητό hotspot, αλλά χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εργαλείο δεν επηρεάζεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, ενώ ταυτόχρονα έχετε πρόσβαση σε μια πληθώρα προηγμένων λειτουργιών, όπως η υποστήριξη έως και 20 διαφορετικών συσκευών. Και όταν το σήμα δεν είναι και τόσο καλό, μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική κεραία 3G / 4G ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το σήμα.

Αυτές ήταν μερικές ιδιαίτερες προτάσεις που θα αλλάξουν την εργασία σας από το σπίτι, προσφέροντάς σας κάποιες από τις διευκολύνσεις και τις εναλλακτικές που χρειάζεστε έτσι ώστε η εργασία από το σπίτι να μετατραπεί σε μία πιο παραγωγική, ευχάριστη και αποτελεσματική διαδικασία.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS