ΑρχικήsecurityΈνας hacker προσπαθεί να προσθέσει θύρα USB-C στο iPhone 11 Pro

Ένας hacker προσπαθεί να προσθέσει θύρα USB-C στο iPhone 11 Pro

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί από εμάς περιμέναμε από την Apple να προσθέσει θύρα USB-C στο iPhone 11 Pro αντί για το lightning port. Πριν τη κυκλοφορία της νέας ναυαρχίδας, οι φήμες σχετικά με αυτή την αλλαγή είχαν πάρει φωτιά, αλλά τελικά δεν συνέβη ποτέ.

Ίσως, όμως, τελικά να υπάρχει τρόπος να πάρουμε αυτό που ζητάμε. Τι εννοούμε; Πρόσφατα, ένας hacker μετέτρεψε ένα iPhone 11 Pro σε Pro Max. άρα η λήψη του USB-C στο iPhone 11 Pro δεν φαίνεται αδύνατη.

Ο λόγος για τον Scotty Allen. Στο παρελθόν, είχε προσθέσει μια υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών στο iPhone 7 όταν η Apple ήθελε να την καταργήσει οριστικά. Τώρα, προσπαθεί να προσθέσει μια θύρα USB-C στο iPhone 11 Pro.

Στο τελευταίο του βίντεο, ο Scotty ανοίγει ένα iPhone 11 Pro προσεκτικά και αρχίζει να αναζητά χώρο για να χωρέσει σε μια θύρα USB-C. Μετά από πολλή εξέταση του κυκλώματος της συσκευής, επισημαίνει τελικά ένα κενό χώρο όπου νομίζει ότι θα μπορούσε να τοποθετήσει μια θύρα USB-C.

Σύμφωνα με τον Scotty, η επιτυχημένη τοποθέτηση αποτελεί μια πρόκληση, αλλά η μεγαλύτερη πρόκληση είναι να βρεθεί ο χώρος για να προσαρμοστεί στη θύρα USB-C.

iPhone 11 Pro USB-C

Αφαίρεσε το βαρομετρικό άνοιγμα που προσθέτει την αδιάβροχη σφράγιση στο smartphone. Ανακάλυψε ότι η Apple έχει προσθέσει ένα κομμάτι πλαστικό προσαρτημένο στον εξαεριστήρα για να καλύψει το χώρο όπου προηγουμένως ήταν υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλιοστών.

Αυτό πιθανότατα θα είναι το σημείο όπου ο hacker θα προσπαθήσει να προσθέσει τη θύρα τύπου USB-C στο iPhone 11 Pro του.

Ωστόσο, όση ώρα διαρκούσε η προσπάθεια εγκατάστασης, ο Allen άρχισε να αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο όλη αυτή η σκληρή δουλειά ή όχι.

Να σημειώσουμε ότι η προσθήκη μιας υποδοχής ήχου 3,5 χιλιοστών στο iPhone 7 του πήρε τρεις μήνες σκληρής εργασία. Γι’ αυτόν τον λόγο άρχισε να έχει αμφιβολίες αν θα πρέπει να προχωρήσει στην προσθήκη της USB-C θύρας στο iPhοne 11 Pro.

Ο Scotty έχει προσκαλέσει τους χρήστες να τον βοηθήσουν να πάρει μια απόφαση αφήνοντας του σχόλια κάτω από το βίντεο του στο YouTube. Μπορείτε να σχολιάσετε και εσείς εάν θέλετε να τον  δείτε να ολοκληρώνει αυτό το hack.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS