ΑρχικήsecurityApple: Λύνει ενοχλητικό σφάλμα στο iPhone hotspot;

Apple: Λύνει ενοχλητικό σφάλμα στο iPhone hotspot;

Apple: Επιλύθηκε ενοχλητικό σφάλμα στο iPhone hotspot;Η Apple πρόσφατα ανακάλυψε ένα σφάλμα στη λειτουργία Προσωπικό Hotspot του iPhone ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι η εταιρεία θα ανακοινώσει σύντομα μία επιδιόρθωση για το συγκεκριμένο σφάλμα. Η λειτουργία Προσωπικό Hotspot επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τα iPhones σε σημείο πρόσβασης Wi-Fi και να τα χρησιμοποιούν για να συνδέουν άλλες συσκευές στο Διαδίκτυο. Το Προσωπικό Hotspot είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και σημαντικό χαρακτηριστικό, ειδικά αυτή την περίοδο που οι περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στην τηλεργασία, αφού είναι υποχρεωμένοι να μένουν και να δουλεύουν στο σπίτι τους ενόψει της πανδημίας του Κοροναϊού, χωρίς να έχουν την δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στα δίκτυα των εταιρειών τους.

Hotspot

Ωστόσο δεν είναι λίγοι οι χρήστες που επισημαίνουν ότι το hotspot αποσυνδέει άλλες συσκευές ή δεν εμφανίζεται. Ακόμη, η MacRumors αναφέρει ότι η Apple έχει ενημερώσει στους εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών της να αναμένουν ότι ένας αριθμός πελατών τους  θα αναφέρει τέτοιο πρόβλημα ή ακόμα και ένα γενικό πρόβλημα απόδοσης. Παρόλα αυτά, η εταιρεία πρότεινε μια προσωρινή επιδιόρθωση που περιλαμβάνει την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας Προσωπικό Hotspot, το οποίο μερικές φορές ενδέχεται να δουλεύει κανονικά και χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα, όμως άλλες φορές ίσως να πρέπει ένας χρήστης να το ενεργοποιήσει και να το απενεργοποιήσει πέντε ή δέκα φορές για να δουλέψει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός της Apple δεν έχει κάνει προς το παρόν καμία ανακοίνωση όσον αφορά την επιδιόρθωση του σφάλματος που εντοπίστηκε στο Προσωπικό Hotspot, ωστόσο η εταιρεία έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει μια κρίσιμη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος για το iOS 13.4 στις 24 Μαρτίου. Είναι πιθανό, αλλά όχι ακόμη σίγουρο, ότι αυτή η έκδοση θα περιέχει μια επιδιόρθωση για το συγκεκριμένο σφάλμα που εντοπίστηκε στη λειτουργία Προσωπικό Hotspot των iOS.

Προς το παρόν, το iOS 13.4 λανσάρει μια ανανεωμένη εφαρμογή Mail, νέα αυτοκόλλητα Memoji και Animoji και iCloud Folder Sharing, παράλληλα με κάποιες άλλες μικρές ενημερώσεις.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS